#1. Helvetinportaat

 

Via Buzzhunt.co.uk

Ruotsalaisten taideteokset Tukholman metrossa keräävät mainetta maailmalla.

Metro tunnetaan hyvin sen asemilla olevasta taiteesta; metroa on kutsuttukin maailman pisimmäksi taidenäyttelyksi.

Via Wikimedia Commons

#2. Ensimmäinen nimi jonka alienit näkevät tullessaan

 

Via Forbes

Abu Dhabissa Arabiemiraateissa on rahaa tehdä mitä halutaan.Oil sheik Hamad bin Hamdan Al Nahyan of Abu Dhabi on äijä joka maksoi saadakseen nimensä näkyväksi avaruudesta asti. Ainakin korkean bensanhinnan tuotot menevät hyvään tarkoitukseen…

Via Forbes

#3. Tämä illuusio laittaa pääsi sekaisin

Via Parisdailyphoto.com

Pariisissa taidetaan pitää illuusioista, olemme ennenkin ihailleet Ranskalaisten taitoa. Tälläisten ’pallojen’ tekeminen on yllättävän vaikeaa, ruoho ei todellakaan mene tasaisesti.

Via Making Of

Ei todellakaan kannata hakea tämän puiston ruohonleikkaajan hommaan.

 

#4. Nyt luontoäiti v*ttuilee meille

 

Via Guardian.co.uk

 Ihanko oikeasti? Joukko flamingoja kasautuu yhteen ja seisoo flamingon muotoisessa kuviossa?

 

#5. Nuori Arnold Schwarzenegger

Via Allfunny-stuff.com

Ukrainalainen poika nimeltään Richard Sandrak on aika bodari sälli. 16-vuotias poika näyttää entisaikojen Arnold Schwarzeneggeriltä.  Harvalla ammattilaisurheilijallakaan on nimittäin tuollaista sixpackiä.

#6. Kun tie hajoaa kuin paperi

 

Via Boston.com

Tämä täydellisesti katkennut tie on 2011 Japanissa tapahtuneen maanjäristyksen aikaansaamaa.

#7. Lyömme vetoa että päättäjät eivät peruneet koulua

 

Via Genjutsu.es

Kun toivotaan lumista talvea, kannattaa olla varovainen. Lunta nimittäin saataa tulla muutama sentti enemmän mitä toivoit. Kuva on kuitenkin myös Japanista, missä fysiikan lait eivät päde. Tateyma Kurobenssa nimittäin sataa lunta 20-metriä vuodessa.

Via Nashvillewx.com

Jos mietit miten ihmeessä teistä tehdään kuivia lumimassan keskelle, suosittelemme tämän videon katsomista:

 

#8. Jumalalle tuli tylsää väritussien kanssa.

 

Via Dailymail

Hollannissa sijaitsevat tulppaani kentät näyttävät maagiselta paikalta. Valitettavasti emme löytäneet sateelliittikuvia jotka olisi otettu keväällä.

Via Daillymail

#9. Jossei tämä ole photoshopattu, se on maalaus.

 

Via National Geographic

Tämä kuva ei näytä kovinkaan paljon photoshopatulta, koska se vaikuttaa enemmän Van Goghin maalaukselta.

Yksinkertaisesti, puiden takana oleva oranssi alue ei ole taivas, se on dyyni. Värit ovat hieman vääristyneitä, koska kuva on otettu aamunsarasteessa. Puut ja maa edustalla ovat vielä varjossa, kun taas hiekkadyyni takana kylpee valossa.

#10. Lohikäärmetatuoinnilta näyttävä joki

 

Via Nevsedoma.com.ua

Jokainen tekijä tässä kuvassa näyttää photoshopatulta, värien kontrastierot ja joen muoto. Portugalissa sijaitsevaa jokea kutsutaan paikalliesti nimellä ”lohikäärme.”

#12. Tämä ei ole ennen ja jälkeen kuva

 

Tämä kuva näyttää yhdeltä ”katso kuinka paljon alue on muuttunut vain 30-vuodessa,” oikeasti kuva on Yhdysvaltojen ja meksikon rajalta. Musta viiva kuvan keskellä on virallinen raja.

Ja ennenkuin alate tekemään rasisteja kommentteja siitä kuinka jenkkien puoli on rikas sivilisaatio ja Meksikon puoli on aavikoitunutta roskamaata, sinulla on puolet sekaisin. Meksiko on oikealla.

 

#14. Jotain kiviä, mitä sitten …

 

Via National Geographic

… Kunnes näet mikroskooppisen pienen kaivosmiehen keskellä kypärälamppuineen.

Tämä kuva on Maailman isoimmasta luolasta, nimeltään Hang Son Doong Vietnamista. Löytö tekee Matka maailman keskipisteeseen elokuvasta vähemmän vaikuttavan.

 

Tällä hauskalla videolla näet, kun 2-vuotias pikku poika Khaliyl Iloyi räppää kuin ammattilainen. Kysymys kuuluukin, jaksaako pieni poika jatkaa räpin parissa uurastamista vielä muutamia vuosia, jonka jälkeen hänestä tulee mahdollisesti maailmankuulu artisti?

Videopalvelu Youtubeen on ladattu hauska video, jossa autossa olevat ihmiset kuvaavat liikennevaloista lähtevää Lamborghiniä. Auton vauhdin kiihtyessä kuljettaja menettää kuitenkin hallinnan ja suistuu päin muita autoja. Onneksi suuremmilta vahingoilta säästytään, sillä auton nopeus tilanteessa ei ollut päätä huimaava.

Tämä yhdysvaltalaisen lastensairaalan syöpäpotilaiden tekemä video Kelly Clarksonin kappaleesta Stronger on lyhyessä ajassa noussut nettihitiksi.

Videolla syöpää sairastavat lapsipotilaat, heidän vanhempansa ja hoitajat laulavat Clarksonin kappaleen tahdissa pidellen kylttejä, joissa lukee inspiroivia sanoja kuten ”taistelija” ja ”toivo”.

Koskettavaa, eikö olekin?

Jälleen yksi syy, miksi elämää kannattaa arvostaa.

Google Translatella voi saada hyvinkin huonoa jälkeä aikaiseksi.

Tuore todiste tästä on ulkomaalaisen ravintolan esite tarjouksistaan, joka on harvinaisen onnettomasti käännetty suomeksi. Esimerkiksi sana ”buffet” on käännetty ”astiakaapiksi”.

Happy hourkin kääntyy kätevästi iloiseksi ajaksi.