Videolla nähtävä elävä pyörimisilluusio vaatii lähes taikuutta. Tämä on jopa hypnoottisempaa kuin takkatulen tuijottaminen.

Video on kuvattu pyörivän alustan päällä, joka pyörii 550 kierrosta minuutissa. Kamera filmaa 24 kuvaa sekunnissa käyttäen hyvin lyhyttä valoitusaikaa (1/2000 sek). Alustan pyörimisnopeus on hyvin tarkasti synkronoitu kameran kuvausnopeuden kanssa, niin että kamera ottaa uuden kuvan aina kun veistos pyörähtää kultaiset 137,5 –astetta.

Ai siis mitä? Niinpä.

Jos haluat paneutua tähän mysteeriin, lisätietoja löytyy täältä.

Roman Atwood on kolmekymppinen nuori mies, joka on perheen isä, mutta myös tunnettu piilokameraveijari. Tällä kertaa hän ei yllätä ketään julkisella paikalla vaan omassa kodissaan.

Koti täytyy muovipalloista ja muuttuu valtavaksi pallomereksi. Lapset ja aikuiset ovat innoissaan, mutta vaimo ei tiedä mitään ennen kuin avaa kotiovensa…

Projektiin osallistuneet sirkustaiteilijat ja tanssijat riisuutuivat alasti. Sitten he saivat ylleen maalia ja valkoista puuteria, ja heidän tehtävänään oli vääntää itsensä erikoisiin asentoihin. Näin valokuvaaja Ben Hopper sai valmiiksi työnsä, jonka nimi on Transfiguration eli muodonmuutos.

Notkeat ja lihaksikkaat taiteilijat pääsevät sellaisiin asentoihin, joihin ei moni perus-Jamppa pääse. Maali sekoittaa pakkaa vielä sen verran, että kuvia joutuu oikeasti katsomaan tovin ennen kuin niistä hahmottaa, miten solmussa kukakin on. Ihmiskehosta on kyllä moneksi…

Lähde: Ben Hopper / Facebook

Tämä poliisi tietää, miten pitää hauskaa ja pysyä hyvällä tuulella. Samoin tietää katsoja, kun video on pyörinyt loppuun. Ei voi nimittäin olla hymyilemättä, kun tämä yhdysvaltalainen poliisi eläytyy Taylor Swiftin kappaleeseen ”Shake It Off”. Autossa jammailussa on sitä jotain.

Jos tarvitset ekstrataskuja, niin tässä on oiva vinkki, miten sellaiset saat.

Leikkaa vanhoista farkuista lahkeet pois kuin tekisit shortseja. Sitten saksi shortsien etuosa pois vyötärönauhaa pitkin. Jäljelle jää siis vyötärönauha, etunappi ja takataskut. Toimii kätevästi pienimuotoisena essuna tai vyölaukkuna.