Joogaharjoitusten avulla voi edistää kehon ja mielen terveyttä. Monet ihmiset, varsinkin naiset, suosivat joogan tuomaa hyvää oloa. Ja nähtävästi myös eläimetkin.

Niin, miksei eläimetkin voisi muka harrastaa joogaa? Ainakin näiden kuvien perusteella se näyttää sujuvan ihan kivasti!

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

Via Boredpanda

 

 

Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Nimittäin koira. Ainakin, kun vastassa on kissa, joka haluaa painia koiran pään kanssa.

Näissä gif-kuvissa näkyy loistavasti koiran kärsivällisyys. Ja myös aika hyvin kissan luonne. Aikamoinen parivaljakko!

”Mitä…

… sä…

… teet…

… mulle?”

Ai miten niin?

Mä oon vaan oma itteni, kissa.

Ja sun naama…

… on täydellinen leikkipaikka.

Koita kestää, koira!

Sä pystyt siihen!

Koska sä olet koira.

Lähde: Nekomemo / Themetapicture 

 

Koiran päiväkirja:

Kävin aamulla ulkona! Super siistii! Sain ruokaa! Super siistii! Pääsin autoajelulle! Super siistii! Käytiin kylässä! Super siistii! Sain rapsutuksia! Super siistii! Söin luun! Super siistii! Kävin taas ulkona! Super siistii! Jahtasin häntää! Super siistii! Söin! Super siistii! Lelu vierähti lipaston alle! Super siistii! Telkkarissa oli eläin! Super siistii! Puhelin soi! Super siistii! Menin nukkumaan! Super siistii!

Kissan päiväkirja:

Vangitsijani yrittävät tehdä minusta pilaa heiluttelemalla naamani edessä värikkäitä heliseviä esineitä. He syövät päivittäin tuoretta lihaa ja antavat minulle infernaalisen hirveitä kuivia papanoita. Olen yrittänyt tehdä selväksi, mitä mieltä olen ruoka-annosteni sisällöstä, mutta silti minun on syötävä niitä – jotta pysyn hengissä.

Ainoa syy, miksi jaksan tätä päivästä toiseen, on haave pakenemisesta. Yritän saada vangitsijani inhoamaan minua, joten oksensin jälleen matolle. Toissapäivänä toin heidän jalkojensa juureen kuolleen päättömän hiiren. Toivoin, että tämä saisi heidät kauhun valtaan ja ymmärtämään voimieni todellisen lujuuden. Mutta ei. He vain kehuivat saalistustaitojani. Vangitsijani on selkeästi koulutettu tehtäväänsä ammattitaidolla.

Tänään vangitsijani saivat luokseen rikoskumppeita, ja minut eristettiin yhteen huoneeseen väliaikaissäilytykseen. Kuulin oven läpi iloista puhetta ja haistoin ruoan. Sain puheesta sen verran selvää, että eristykseni syy on ”allergia”. En tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta minun tulee selvittää se mahdollisimman nopeasti, jotta voin käyttää sitä heitä vastaan.

Olin lähellä onnistua yhden vangitsijani salamurhaamisessa. Pyörin hänen jalkojensa juuressa ja tartuin kynsilläni hänen päällään roikkuvaan outoon kankaaseen kiinni. Seuraavan kerran kokeilen tätä rappusissa – toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Olen varma, että kaikki muut kidnapatut on lahjottu tai ne ovat soluttautujia. Esimerkiksi koiralla on selkeästi etuoikeuksia. Se vapautetaan useita kertoja päivässä, mutta se näyttää tulevan joka kerta vapaaehtoisesti takaisin. Koira on selkeästi hidasälyinen. Talossa olevan linnun täytyy olla vasikka. Olen huomannut, miten se kommunikoi säännöllisesti vangitsijoitteni kanssa. Olen varma, että se raportoi heille jokaisen liikkeeni. Vangitsijani ovat järjestäneet sille turvallisen sellin, jonka sisälle en pääse. Toistaiseksi…

Via Tickld.com

Koirat törmäsivät aikoinaan orvoksi jääneeseen pesukarhunpoikaseen, ja ne ottivat siitä ystävän itselleen. Se on ollut siitä lähtien mukana perheessä. Ne tekevät kaikkea kivaa yhdessä, esimerkiksi leikkivät ja temmeltävät.

Pesukarhu on jo niin iso, että se pärjäisi hyvin luonnossa itsekseen. Tämä ei kuitenkaan ole koskaan halunnut lähteä koirien luota. Eikä omistajia haittaa ollenkaan, onhan pesukarhu kuulunut perheeseen jo yli 2 vuoden ajan.

Hectoria oli käytetty koiratappeluissa. Tästä syystä se oli ollut vuosia ilman hellyyttä ja läheisyyttä, ja sen ainoa tehtävä oli käydä lajitoverinsa kimppuun.

Onneksi se pelastettiin. Tällä videolla Hectorin omistaja pitelee koiraa sylissään. Ja kun hän alkaa laulaa tuutulaulua, koira nukahtaa uneen. Niin tärkeää on sille turvallinen läheisyys.