Syksy on jotenkin kauhean romanttista aikaa. Illat pimenee, kynttilöitä palaa enemmän kuin koskaan, teevesi roplattaa, sade hakkaa ikkunaa ja villasukkavarpaat tunkeutuvat viltin alle, mielellään jonkun toisen villasukkavarpaan viereen.

Koska ulkona on niin pimeää, kannattaa piristää kotia kivoilla syksyisillä väreillä. Tässä pari vinkkiä, miten voit itse tehdä helposti kivoja sisustus- ja kattausjuttuja.

1. Omenasta kynttilä

Lähde

2. Tyhjistä lasipulloista maljakoita

Lähde

3. Nätti kurpitsalyhty poran avulla

Lähde

4. Hauska tarjoiluehdotus juhliin

Lähde

5. Kaunis lyhty syntyy lasipurkista, johon liimataan värikkäitä lehtiä

Lähde

Lähde

6. Ruokapöytää koristaa lehdet

Lähde

7. Tai ne voi koristaa vaikkapa hyllyäkin!

Lähde

8. Kukkien sijaan voi maljakkoon laittaa oksia

Lähde

Lähde

9. Tarjoa keitto kaiverretusta kurpitsasta

Lähde

10. Lahjaviinistä saa nätin, kun siihen kietaisee pari lehteä ympärille

Lähde

11. Ihanan talven tuoksun saa, kun laittaa kanelitankoja kynttilän ympärille

http://i.imgur.com/jE723wH.jpg

Lähde

12. Kurpitsasta juomien viilentäjä…

Lähde

13. … maljakko…

Lähde

14. … tai karkkikulho!

Lähde

15. Kävystä saa nätin korun…

Lähde

16. … ja koristenauhan.

Lähde

17. Lamppua voi koristaa näin…

Lähde

18. … ja näin…

Lähde

19. … tai vaikka näin!

Lähde

20. Lehden mallisista kekseistä saa aika hauskoja, kun ne laittaa kuumana kaulimen päälle jäähtymään

Lähde

21. Tällainen pieni yksityiskohta pöydässä piristää kummasti kattausta

Lähde

22. Oveen saa värikkään kranssin vanhasta henkarista ja oksista

Lähde

Lähde

23. Jälkkäriksi maistuu varmasti kaikille kiva juoma kaiverretusta omenasta!

Lähde

Syksy, saat tulla!

Ranskalainen hoitaja Sonia Rochel keksi tavan rauhoitella levotonkin vauva. Hän luo lapselle tilan, jossa tämä kokee olevansa jälleen turvallisessa paikassa – äitinsä kohdussa.

Sonia on työskennellyt lasten kanssa jo yli 30 vuotta. Tämän tekniikan hän keksi yksinkertaisesti kuuntelemalla ja tarkkailemalla lapsia. Kun tätä videota katselee, vauvan liikkeistä ja kasvoista voi huomata, miten se nauttii ja rauhoittuu lopulta ihan uneen asti. Tosi kaunista.

Herttainen kuva nuoresta chicagolaisesta 10-vuotiaasta pojasta ja sokeasta peurasta sai nopeasti paljon huomiota. Naapuri otti kuvan eräs aamu, kun poika oli jälleen taluttamasta peuraa teiden yli, jotta se varmasti löytäisi ruohoa ruoakseen eikä satuttaisi itseään.

Tällä nuorella pojalla on suuri sydän.

Naapuri ilmoitti myöhemmin, että peura pääsi turvalliseen eläintenkuntoutuskeskukseen, jossa siitä pidetään nyt hyvää huolta. Kun peura haettiin, puolet naapurustosta oli pihalla katsomassa sitä ja hyvästelemässä tuttua kaveriaan. Myös poika oli äitinsä kanssa seuraamassa tilannetta. Hän oli helpottunut, että peura sai vihdoin apua.

Lähde: Reddit

Kaikki kissat rakastavat palloja, oli sitten kyseessä kotieläin tai leijona. Triton-niminen leijona on syntynyt eläintarhassa, joka sijaitsee Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Leijonaa pidetään suojassa eläintarhassa, koska savanneilla on paljon salametsästäjiä ja leijonien populaatio on pienentynyt valtavasti.

Haasteellisinta on pitää Tritonin elämä viihtyisänä, sillä suuri kissaeläin kaipaa paljon aktiviteettejä. Joskus kuitenkin pienetkin asiat, kuten esimerkiksi pallo,tuovat suurta iloa elämään. Kun Tritonille heitettiin pallo, se alkoi pelaamaan sillä, ja ei välittänyt edes vedestä juostessaan pallonsa kanssa ylpeänä.