Facebook-sivu Finnish Nightmares on kerännyt muutamassa päivässä laajan fanijoukon. Sivulla esitellään simppeleiden kuvien avulla, mitkä ovat suomalaisten pahimpia painajaisia. Parasta tässä on tietysti se, että jokainen suomalainen tunnistaa näistä itsensä.

Tuntematon ihminen istuu viereen julkisessa kulkuvälineessä – ja alkaa jutella…

Joku kehuu julkisesti…

Joku, jota et tunne hyvin, yrittää halata tai antaa poskisuukkoja…

Joku näkee, kun kaadut – ja tulee vielä kysymään, onko kaikki ok…

Joku jossain jostain syystä vihaa Suomea…

Kun ne ei oikeasti haluakaan tietää, mitä sulle kuuluu…

Then why do you ask if you really don’t want to know? 🙁

Posted by Finnish Nightmares on Tuesday, October 20, 2015

Vastaantulija katsoo silmiin – ja hymyilee…

Kun joku alkaa jutella niitä näitä…

I will never learn it.

Posted by Finnish Nightmares on Monday, October 19, 2015

Oletko koskaan unelmoinut, että asuisit suuressa hirsi- tai puutalossa keskellä luontoa? Mikäli olet, niin tämä talo on varmasti unelmasi.

Montanassa sijaitseva talo on rakennettu lähes kokonaan hirsistä. Sisälle astuessa rentoutunut olo valtaa kehon, sillä tämä ”mökki” on tavattoman kodikas. Talon sisältä löytyy kaikki tarpeellinen, vaikka se  onkin rakennettu vanhanaikaisesti.

Talo on aivan kuin satukirjasta.

Upeat maisevat tekevät kokemuksesta vielä kiehtovamman.

Hirret tekevät talosta uskomattoman kodikkaan näköisen.

Tässä ulkoruokailutila.

Näissä maisemissa ruoka varmasti maistuisi.

Ruoan jälkeen voisi tulla sisälle ja istahtaa takan äärelle.

Ei hassumpi paikka juoda aamukahvia.

Keittiössä on kaikki, mitä kokki tarvitsee.

Tässä ruokailusali.

Ei hassumpi makuuhuone!

Kuka ottaisi kylvyn tässä?

Lapsille on myös rakennettu omat upeat kerrossängyt.

Alakerrasta löytyy viinikellari.

Ja tietysti baaritiski.

Kuvat: homedesignlover.com

Kaikenlaisia julkisilla paikoilla tehtyjä piilokamerajekkuja on nähty, mutta ei mitään näin yksinkertaisen nerokasta. 20-vuotias Paul Logan on entinen painija, nykyinen somejulkkis. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti hauskoista videopätkistään. Tällä videolla mies seisoo milloin metrossa ja milloin keskellä tietä, ja rysähtää yllättäen spagaattiin. Hupaisan näköistä.

Näinkin helposti voi saada aikaan upeat kiharat!

Videolla esiintyvällä Donatalla on jo entuudestaan taipuisa ja pitkä tukka, mikä helpottaa tilannetta. Homma menee niin, että märkä pesty tukka asetellaan varovasti paidan päälle, ja paita kiedotaan sen jälkeen turbaaniksi. Ja ei muuta kuin nukkumaan. Aamulla hiukset ovat kuivat ja nätillä kiharalla.

Tämä optinen illuusio syntyy suhteellisen näppärästi ja nopeasti. Ensin käteen piirretään mustalla tussilla ympyrä, jonka reunoille laitetaan punaista tussia kuvastamaan verta. Sen jälkeen valkoiselle paperille tehdään esimerkiksi lyijykynällä joku kiva kuvio, kuten esimerkiksi pääkallo niin kuin tässä. Kuvasta leikataan sopivan kokoinen pala käteen mustan tussiympyrän keskelle. Sitten vähän vielä punaista tussia eli veriroiskeita paperille asti ja käsi sommitellaan sopivasti paperin päälle. Valokuvaa on tummennettu sen verran, että kädessä olevan paperin reunat sekoittuvat mustaan tussiin. Ja hurjan näköinen 3D-kuva on valmis!