Ensimmäiset vedenkestävät The Dash -korvanapit tulevat markkinoille huhtikuussa. Kuulokkeissa on monia eri toimintoja. Sinun ei muun muassa tarvitse kantaa puhelintasi mukana musiikin kuuntelua varten, vaan voit ladata kappaleita suoraan kuulokkeisiin. Eikä tässä vielä kaikki. Kuulokkeet mittaavat matkaa, kaloreita ja sykettä.
 
Hintaa kuulokkeille kertyy noin 300 dollaria.

Parasta on, kun lapsi uskaltautuu tanssilattialle jammailemaan, vaikka ympärillä on kymmeniä silmäpareja katselemassa. Tätä pientä poikaa ei ainakaan haittaa yhtään, että tanssilattialle avautuu tilaa, kun hän antautuu musiikin vietäväksi. Reippaasti ja jämerästi poika hurmaa kaikki.

Syöpää sairastava isoäiti ei päässyt Taylor nimisen lapsenlapsensa valmistujaisjuhlaan romahtaneen kuntonsa vuoksi. Hän kuitenkin halusi katsoa juhlan suoraa lähetystä tietokoneen kautta. Valmistuneiden oppilaiden nimiä lausuttiin, ja isoäiti odotti, milloin Taylor saa todistuksen kouraansa.

”Seuraava valmistuva oppilas ei ole täällä tänään, sillä hänellä on yllätys eräälle rakkaalle ihmiselle. Hänen isoäitinsä sairastaa syöpää, eikä tämä siksi päässyt valmistujaisjuhlaan. Hän katsoo juhlan suoraa lähetystä sairaalasta. Oppilas aikoo kuitenkin yllättää isoäitinsä kävelemällä hänen sairaalahuoneensa ovesta sisään…”

Siinä vaiheessa Taylor tulee ovesta sisään, eikä kukaan pysty välttyä kyyneleiltä.

Avaruudessa tapahtuu taas. Tutkijat löysivät massiivisen mustan aukon, joka vastaa massaltaan 12 miljardia aurinkoa. Kyseinen löydös on auttanut tutkijoita ymmärtämään, että mustien aukkojen kasvun yläraja on luultua korkeampi. Siltikään löydös ei ole suurinta laatuaan. Tutkijat ovat myös löytäneet aikaisemmin mustan aukon, jonka massa vastaa 40 miljardia aurinkoa.

Tämä jälkkäri valmistuu nopeasti. Tosin se vaatii tovin aikaa jäätyä, mutta itse tekovaihe on yksinkertainen ja sopii kaikille kahvinrakastajille.

1. Tee noin puolen desin verran vahvaa kahvia. Sen voi tehdä myös instant-kahvijauheesta.

2. Kaada sitten kannuun 1,5 desiä kondensoitua maitoa. (Huom. Tämä ei ole sama kuin maitojauhe tai makea laktoositon maito. Kondensoitua maitoa myydään etnisissä kaupoissa ja suurissa ruokakaupoissa.)

3. Sekoita kahvi maidon sekaan.

4. Kaada noin puoli litraa kuohukermaa isompaan kulhoon ja sekoita kahvi-maito-seos mukaan.

5. Vatkaa seos jämäkämmäksi ja laita pakkaseen muutamaksi tunniksi.

6. Herkuttele.