Leikkipihoilla leikkiminen on hauskaa puuhaa, mutta joskus leikit muuttuvat liian rajuiksi ja syntyy onnettomuuksia. Tälle videolle on koottu parhaat mokat, joita nuoret ovat kokeneet pihoilla.

Toivottavasti onnettomuuksissa ei kuitenkaan käynyt pahemmin.

Kiipeily on monille ihmisille tärkeä harrastus, joka saa aikaan suuria adrenaliinin purkauksia. James Kingston jättää kuitenkin turvavaijerinsa kotiin, jotta saisi kokea elämän käsissään. Tällä videolla mies kiipeää erittäin korkeaan nosturiin Southamptonissa, joka saa katsojankin pään sekaisin.

Hulluus alkaa kunnolla vasta 2 minuutin kohdalla, jossa mies menee roikkumaan nosturin kärkeen käsiensä varassa.

Alhaalla ollut mies kysyi Jamesilta miksi hän menee ylös kuolemaan, mies vastasi: ”En mene sinne kuolemaan. Menen sinne kokeakseni olevani elossa.”

 

Tällä mieltä ilahduttavalla videolla poikkeuksellisen lahjakas autistilapsi Ethan soittaa kappaleen ”Piano Man.”

Autisteilla on usein koettu olevan erityislahjoja ja tämä video onkin yksi todiste kyseisille väitteille. Videolla pojan isä soittaa taustalla kitaraa ja he näyttävät löytäneensä yhteisen harrastuksen. Poikaa on ylistetty videosivusto Youtube:ssa muun muassa erityislahjoja omaavaksi supermieheksi.

Lisää pojan videoita voit katsoa täältä!

Grand Canyon eli ”Suuri kanjoni” on Colorado-joen uurtama värikäs, jyrkkäreunainen kanjoni Arizonassa Yhdysvalloissa.

Grand Canyon luokitellaan usein maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon. Kanjoni on noin 446 kilometriä pitkä, ja sen leveys vaihtelee kuudesta 29 kilometriin. Syvyys on suurimmillaan huikeat kaksi kilometriä.

Kanjonin seinät ovat valtava, miljoonia vuosia kestäneiden geologisten prosessien aikaansaannos.

Tällä videolla Grand Canyonia esitellään upeista perspektiiveistä, jonka aikana voit unohtaa arjen huolet.

Avain sileään ihoon piilee miehen kiveksissä.

Spermiini on tehokkain aine ryppyjen poistamiseen, selviää uudesta tutkimuksesta missä vertailtiin eri aineiden vaikutusta ihoon. Spermiiniä saadaan nimensä mukaisesti spermasta, ja useat ryppyvoiteet sisältävätkin jo nyt sitä.

Useat kylpylät ovat ottaneet hoitoihinsa spermiini-kasvohoidon, tämä hupi ei kuitenkaan tule halvaksi sillä hinnat lähtevät 200 eurosta.

Joku viisaampi mies voisi keksiä tästä erinomaisen liikeidean epätoivoisille naisille.

Evästevalinnat