Vaikka ikää olisikin jo paljon mittarissa, niin se ei suinkaan tarkoita, että kaikki päivät pitäisi käyttää villasukkien kutomiseen. Ysikymppinenkin voi repäistä, ja lähteä hyppäämään vaikka laskuvarjolla.

Nämä mummot ja vaarit näyttävät, että hauskaa voi pitää vanhanakin!

Vanha aviopari ajelulla.

Lähde

100-vuotias nainen, joka on elämänsä ensimmäisen kerran moottoripyörän kyydissä.

Lähde

95-vuotias veteraani hyppää tandemhypyn.

Lähde

Nainen, joka kokeilee skeittilautaa ensimmäistä kertaa elämässään.

Lähde

Mies työntää pyörätuolissa hänen vaimoaan sekä alaraajahalvaantunutta tytärtään.

Lähde

Ikä on tosiaankin pelkkiä numeroita…

Lähde

Lähde

Lähde

Pariskunta, joka rakastaa prätkällä ajelua.

Lähde

Tämä aviopari halusi uusia hääkuvansa 88 avioliittovuoden jälkeen.

Lähde

90-vuotias mies ei ole liian vanha surffilaudan päälle.

Lähde

62-vuotias nainen suoritti juuri kandidaatin tutkinnon.

Lähde

102-vuotias mies pyöräili tunnissa 27 kilometriä.

Lähde

Koskaan ei ole liian vanha joulupukin juttusille.

Lähde

Tämä 81-vuotias hurjapää rakastaa extreme-urheilua.

Lähde

97-vuotias nainen on pitänyt huolta hänen 60-vuotiaasta pojastaan yli 19 vuoden ajan.

Lähde

Doris-mummo seinäkiipeilee vielä 99 vuoden iässäkin.

Lähde

Kuka sanoi, että videopelit ovat vain nuorille?

Lähde

92-vuotias mies hyppäsi laskuvarjolla.

Lähde

Bilettämiselle ei ole ikärajaa!

Lähde

Lähde

Mies, joka haluaa pysyä ajan tasalla – keinolla millä hyvänsä.

Lähde

90-vuotias työskentelee vieläkin täysipäiväisesti jäätelökioskissa.

Lähde

Kukaan ei ole koskaan liian vanha pelihalliin…

Lähde

… tai ampumaan leikkipyssyillä.

Lähde

Via: Distractify

Tämä hoitaja on tullut tunnetuksi sairaalassaan kauniista eleestä. Hän nimittäin laulaa potilailleen, pitää heitä kädestä ja pysähtyy hetkeen. Se on pieni teko kiireen keskellä, mutta sillä on suuri vaikutus potilaisiin. Monelta potilaalta vierähtää kyynel, kun joku malttaa koskettaa ja katsoa silmiin, keskittyä oikeasti juuri heihin.

Hoitaja kertoo, että hän saa sillä potilaiden ajatukset pysymään poissa kivuista,  ja monet eivät tarvitse niin paljoa kipulääkettä, sillä kaikkien vaikeuksien keskellä toisen ihmisen huomio ja kosketus saavat kivun vähenemään.

Ruotsalainen näyttelijä ja koomikko Carl-Einar Häckner veti hauskan shown parin vuoden takaisilla komediafestareilla Melbournessa. Hulvaton esitys kulminoituu miehen ”yksinkertaisuuteen” ja ”kehnoon” englantiin, joka on sävytetty voimakkaalla ruotsin aksentilla. Lopputulos on erittäin onnistunut!

Chris Duke toimi kersanttina Afganistanissa. Hän tutustui siellä kolmeen ystävälliseen koiraan, jotka seurasivat häntä kaikkialle. Sashasta, Targetista ja Rufuksesta tuli nopeasti hänelle todella hyviä ystäviä. Ilman Sasha-koiraa, mies ei olisi enää edes hengissä.

Eräs helmikuinen päivä, itsemurhapommittaja oli lähestymässä sotilaiden tukikohtaa. Hän aikoi räjäyttää itsensä sekä 50 sotilasta. Sasha huomasi uhkaavan tilanteen ja hyökkäsi pommittajan kimppuun, ennen kuin tämä ehti tukikohtaan. Pommi räjähti ja itsemurhapommittaja kuoli välittömästi saamiinsa vammoihin. Valitettavasti myös Sasha sai räjähdyksessä vakavia vammoja, joten se piti lopettaa.

Kuukausi tapauksen jälkeen Chris palasi takaisin kotiin. Hän ei voinut lakata ajattelemasta kahta koiraa, jotka jäivät Afganistaniin. Suuren taistelun ja lahjoituksien jälkeen Chris sai luvan adoptoida koirat. Videolla nähdään koskettava hetki, kun sotilas tapaa Targetin ja Rufuksen pitkän erossaolon jälkeen. Tällä kertaa ne ovat tulleet pysyäkseen.

Kulkukoira oli yrittänyt livahtaa aidanraosta, mutta olikin jäänyt siihen jumiin. Paikalliset yrittivät saada koiraa pois aidan välistä – siinä kuitenkaan onnistumatta. Paikalle kutsuttiin ammattiapua, jotka saapuivat paikalle välittömästi. Reppana koira oli ollut jumissa aidan välissä jo melko pitkään, ja se oli ulostanut rutkasti alleen. Onneksi se kuitenkin pääsi pois tukalista oltavista heti pelastajien saavuttua.

Koira vietiin eläinsuojeluyhdistykseen, missä sen mahdolliset vammat tutkittiin. Vammoja ei löytynyt, mutta koiran yleiskunto muuten oli melko surkea. Sen turkki oli huonossa kunnossa ja se oli aivan liian laiha. Eläinsuojeluyhdistyksessä henkilökunta pitää koirasta huolta ja hoitaa sen kuntoon parhaalla mahdollisella tavalla.