Valokuvaaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä, jonka aikana kuvaajan hermoja koetellaan. Usein hauskimmat kuvat syntyvät kuitenkin vahingossa, jolloin asialla ei tarvitse olla edes ammattikuvaaja.

Toivomme tämän piristävän iltaasi, mikäli olet löhöät kotona omalla sohvallasi. Toisaalta voithan nauraa näille myös yhdessä kavereidesi kanssa:

1. Kissa jätti jälkeensä sateenkaaren.

2. Bussissa istunut mies ei varmasti tajunnut mikä oli niin hauskaa.

3.  ”Sinä olet mulk*u.

4. Suu auki, täältä pesee!

5. Upouudet viikset.

6. Mikäs sieltä haarovälistä roikkuu?

7. Toivottavasti nainen ei lyönyt itseään nenään.

8. Varjot päättivät alkaa hauskoiksi.

9. Oli varmasti maukas uni! 

10. Tämä lohi hyppäsi väärään osoitteeseen! 

11. Onko kyseessä koiran kieli vaiko tytön huulet?

12. Keppi eksyi väärään paikkaan! 

13. Starbucksin uusi nimi.

14. Nainen on sekunnin päästä märkä.

15. Maharumpu.

16. Ja lopuksi ihanien kissojen häntä muodostaa sydämen! 

Lähde: Imgur

Musiikin kuunteleminen ja sen tahdissa tanssiminen on joidenkin eläinten mielestä mukavaa. Videolla näet koiran, joka yöklubilla päihittäisi ainakin osan tanssilattian tähtösistä.

Game of Thrones on yhdysvaltalainen fantasiatelevisiosarja. Televisiosarja oli jo tuotannon alkuvaiheista erittäin odotettu ja sen vastaanottivat niin fanit kuin kriitikotkin erittäin hyvin. Sarja on saanut myös monia palkintoja ja ehdokkuuksia, muun muassa yhden Golden Globen sekä kaksi Emmy-palkintoa.

Nyt näet Game of Thrones -fanien rakentaman linnan, joka herää eloon. Upean teoksen rakentamiseen kului hieman yli 3 kuukautta.

Uutisoimme viime viikolla tytöstä, jonka tanssiesitys meni pahasti pieleen. Monien ihmisten puheenaiheena ollut video osoittautui kuitenkin pilavideoksi. Tällä videolla näet kuinka temppu toteutettiin.

Pilavideolla housujen syttyessä tuleen video laitettiin poikki, mutta todellisuudessa Jimmy Kimmel tuli vaahtosammuttimen kanssa sisään ovesta ja sammutti tulen.

”Twerkkaajatyttö” oli myös oikeasti stunttiammattilainen, joka toteutti huijauksen hienosti.

Joskus ihminen saa mieleensä tyhmiä päähänpistoja. Tämä itsetuhoinen nainen aikoi hypätä junan alle – Ja hyppäsikin! Raiteilla seissyt nainen näki junan tulevan kovaa vauhtia, ja hän alkoi katumaan päätöstään.

Tuossa vaiheessa ei ole aikaa kömpiä raiteilta pois, joten pitää vain mennä matalaksi ja toivoa parasta. Mitä naiselle mahtoi käydä?