Nämä 16 koiraa ovat joutuneet kokemaan kovia, mutta nyt vihdoin ne ovat saaneet arvoisensa elämän. Ne on pelastettu kurjista oloista, esimerkiksi rakennuksien alta ja kaatopaikoilta. Koirat olivat todella huonossa kunnossa, alakuloisia ja sairaita. Ilman apua niiden kohtalo olisi ollut surullinen.

Hoitojen jälkeen koiria ei ole tunnistaa samaksi. Niille on etsitty uudet kodit, jossa ne saavat vihdoin tuntea olonsa rakastetuksi perheenjäseneksi.

Dolly

Lähde

Olivia

Lähde

Woody

Lähde

Kenzi

Lähde

Little Betty

Lähde

Ellen

Lähde

Cedar

Lähde

Rasta

Lähde

Shrek

Lähde

Miley

Lähde

Alana

Lähde

Boo

Lähde

Theo

Lähde

Iggy

Lähde

Vita

Lähde

Treasure

Lähde

Lähde: Boredpanda

Ehkä rientää ei ole oikea sana kilpikonnaan viitatessa, mutta vertauskuvallisesti se toimii. Toinen kilpikonnista on joutunut jostain syystä selälleen eikä pääse itse kierähtämään takaisin jaloilleen. Onneksi kuitenkin kaveri auttaa ystävää hädässä ja kippaa tämän oikeinpäin. Sitten matka jatkuu.

Nainen kävi maatilalla tapaamassa eläimiä. Eräs suloinen ja hellyydenkipeä possu kiinnitti naisen huomion, joten hän meni karsinaan antamaan sille rapsutuksia. Sitten karsinan seinän takaa vilahtaa pää. Ja sitten vilahtaa toisen kerran. Ja kolmannen.

Koira oli ilmeisesti vähän kateellinen, että possu saa rapsutuksia, mutta se ei.

Gary-niminen kissanpentu sai syntymämerkkinä ainutlaatuiset kulmakarvat. Vaaleassa turkissa olevat tummat läiskät olivat Garylla jo heti syntyessään, ja ne antavat kissalle hämmentyneen perusilmeen. Nyt kahdeksan viikkoisesta kissasta on tullut internetjulkkis sen hassujen kulmakarvojensa ansiosta, eikä suosiolle näy loppua.

Lähde: Facebook

Tällä videolla esiintyy temmeltämisestä väsynyt koira, sekä sen erittäin kärsivällinen omistaja. Kultainennoutaja ei millään jaksaisi liikkua ja päätyykin vain laiskottelemaan nurmikolla. Omistaja tekee kaikkensa, että saisi lemmikkinsä kävelemään omilla jaloillaan kotiin, ja onnistuukin siinä hetken kikkailun ja suostuttelun jälkeen.