On yleisesti tiedossa, että mielikuva toisesta ihmisestä muodostuu muutamissa sekunneissa. Usein sitä on vieläpä vaikea muuttaa, vaikka aikaa kuluisi. Professori Amy Cuddy on tutkinut ensivaikutelmaa yli kymmenen vuotta ja on selvittänyt nyt kaksi kysymystä, jotka ihminen kysyy itseltään tavatessaan uuden ihmisen. Kysymykset ovat seuraavat:

 

1. Voinko luottaa tähän ihmiseen?

2. Voinko kunnioittaa tätä ihmistä?

 

Erityisesti ammatillisissa tilanteissa kunniotus muodostuu pätevyyden vaikutelmasta. Haemme myös lämpöä ja empatiaa ihmisissä, joiden kanssa haluamme olla tekemisissä. Kuten arvata saattaa, ilman luottamusta ei paljon pitkälle pötkitä sosiaalisissa tilanteissa.

Lähde: Business Insider

 

Kevään aikana olemme nähneet niin farkkutukkaa kuin pimeässä loistavaa lettiä. Kaikkia näitä hiustrendejä yhdistää erikoisilla ja näyttävillä väreillä leikittely. Nyt esittelyssä on metallinhohtavat tyylit, joihin on kerätty inspiraatiota valon taittumisesta prismassa. Sopii pitkiin tai lyhyisiin hiuksiin!

 

1.

 

2.

 

3.

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

 

4.

A photo posted by Namnguyenhair (@namnguyenhair) on

 

5.

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

A photo posted by Lorettatom (@lorettatomhair) on

 

10.

 

Lähde: Brit.co

Näyttäviä vartalomaalauksia ammatikseen tekevä Johannes Stötter tietää mitä tekee. Nyt hän on luonut kolmesta alastomasta naisesta ”Susi”-nimisen teoksen, joka näyttää nimensä mukaisesti aivan oikealta sudelta. Pystytkö löytämään kaikki kolme naista kuvasta?

susi

Videolta näet vastauksen:

Tämä video näyttää, että naiset eivät pelkää verta. Jostain syystä kuukautissuojayritykset päättivät yhdessä vaiheessa, että kuukautisvuotoa tulee mainoksissa simuloida sinisellä nesteellä. Tässä mainoksessa on kuitenkin tuotu esille naisten urheiluharrastuksia, joissa haavereita sattuu ja hurme virtaa. Mainos päättyy iskulauseeseen ”veren ei tule pidätellä meitä”, ja se on saanut paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Voimauttava pätkä, eikö olekin?

Internetille on löytynyt uusi kuninkaallinen. Pienen tytön tanssiluokka järjesti prinsessapäivän, jolloin jokainen sai pukeutua suosikki Disney-prinsessakseen. Tämä yksilö tahtoi kuitenkin laittaa päälleen oman lempiasunsa – hot dog -puvun!

Aihetunniste #hotdogprincess sai heti hurjan suosion Twitterissä.

 

Hot dog -prinsessan isä liittyi myöhemmin keskusteluun kertoen, että asu oli tyttären ihan oma idea.

 

Hodariprinsessa rohkaisee meitä olemaan oma itsemme ja toteuttamaan hulluimmatkin ideat!