Nicola Congdon ja hänen äitinsä Ann asuvat Englannissa ja rakastavat kutomista. He eivät kuitenkaan kudo aivan kenelle tahansa, he nimittäin kutovat kanoilleen! Perheellä on noin 60 kanaa, joista puolet on pelastettu kanalasta, jossa ne ovat viettäneet koko elämänsä häkissä. Nyt ne saavat liikkua vapaasti ulkona.

Suurelta osalta kanoja puuttuu melkein kaikki sulat, joten Nicola ja Ann kutovat niille villapaitoja jotta ne voivat olla ulkona palelematta. Todella ihanaa ja ihailtavaa toimintaa! Toivotaan, että kanojen sulat pian kasvavat takaisin ja että ne nauttivat värikkäistä ja hienoista villapaidoistaan siihen asti!

Mikä voisikaan piristää päivää paremmin kuin iloiset eläimet, joiden riemulla ei ole mitään rajaa. Elämme vain kerran, joten elämästä tulisi nauttia täysin siemauksin.

Iloisuus tarttuu eläimistä ihmisiin ja tämä video väitteelle on vedenpitävä todiste.

Suomen Lapissa asusteleville ja miksei muillekin suomalaisille on tuttua puuhaa avantouinti ja se tekee meidän kansastamme erityisen pähkähullun. Kuka nyt vapaaehtoisesti sukeltaa jääkylmään veteen ja vielä nauttii siitä? No suomalainen tietysti! Tällä videolla näemme, kuinka jenkkikanava CNN Sportin toimittaja kokeilee Immeljärvellä sijaitsevaa avantoa suomalaisen naisen opastamana.

Tällä tytöllä ja kissalla on jokin telepaattinen yhteys, sillä kuulostaa ja näyttää siltä, että kaksikko todellakin ymmärtäisi toisiaan. Videolla tyttö ”pälättää” kissalle omia tarinoitaan ja eläin tuntuu ottavan puheisiin kantaa maukumalla.

Lopulta molemmat jatkavat omia hommiaan, kun keskustelu on saatu valmiiksi.

Eläimet saattavat syksyllä ja alkutalvesta”joutua” humalatilaan, kun ne nauttivat käyneitä marjoja tai hedelmiä. Uskotaan myös, että eläimet tietävät marjojen humalluttavan vaikutuksen, mutta ne syövät niitä silti, sillä pieni humalatila tuntuu varmasti hassulta.

Videolla orava on syönyt käyneitä omenoita, jonka seurauksena sen motoriikka muuttuu erittäin hullunkuriseksi.