Optiset illuusiot ovat internetin suosikkisisältöä, eikä ihme. Yleensä ne saavat katsomaan asioita uudestaan ja eri kulmista, mutta tällä kertaa näköharha on hyvin yksinkertainen. Katso alla olevaa kuvaa ja kerro meille, mitä näet siinä? Kiiltävät reidet? Katso uudestaan..

 

 

Vastaus: Olisiko jalkoihin kuitenkin sivelty vain valkoista maalia?

Kevin Skinner oli jäänyt työttämäksi, jonka seurauksena hän päätti osallistua X Factor -kilpailuun. Tuolloin ohjelmaa oli tuomaroimassa David Hasselhof, joka on toiminut tänä päivänä tuomarina myös Talent Suomi-kilpailussa. Aluksi kananpyydystäjälle naurettiin, kun hän paljasti ammattinsa. ”Kuinka paljon olet pyydystänyt elämäsi aikana kanoja” -kysymys sai yleisön repeämään nauruun.

Kevin kuitenkin piti pokkansa ja aloitti esityksensä, jonka jälkeen kukaan ei enää nauranut. Kevin Skinnerillä on uskomattoman kaunis ja karhea ääni, joka sai tuomariston lähes kyyneliin.

Katso upea esitys yläpuolelta! 

 

Koirille tulee joka aamu se hetki, kun täytyy vain päästä ulos lenkille. Tällöin uninen omistaja pitää myös luonnollisesti herättää. Herättämisen keinoina toimivat usein nuoleminen, tassulla tökkiminen tai peiton pois vetäminen.

Nämä koirat keksivät kuitenkin vielä paremman tavan, jonka avulla myös koko naapurusto saa ihanan aamuherätyksen.

Katso huvittava ja suloinen video alapuolelta:

Couple Holding Hands

Meiltä kaikilta varmasti löytyy vähintään yksi ystävä, joka todella rakastaa ihmissuhteellaan leveilyä sosiaalisessa mediassa. Tuhat ruusua ja viikonloput luksushotellissa ovat ihania, eikä ole mitään väärää olla ylpeä onnellisesta suhteestaan, mutta välillä tuntuu, etää tietyillä ihmisillä tämän ylepyden osoittaminen menee hiukan yli ja valuu kehuskelun ja kulissien ylläpitämisen puolelle. Lontoolaisen Burnelin yliopiston vuonna 2015 tekemän tutkimuksen mukaan ihmisillä, jotka usein kirjoittavat statuspäivityksiä romanttisista kumppaneistaan on todennäköisesti huono itsetunto. Toisaalta ihmiset jotka puhuvat paljon dieeteistä, treenisuorituksista ja muista saavutuksista omaavat vahvoja itsekeskeisiä piirteitä.

Tutkijat keräsivät kyselyyn vastauksia 555 Facebook-käyttäjältä. Tutkimuksessa tutkittiin ”viittä suurta piirrettä” – ulospäinsuuntautuneisuus, tunnontarkkuus, avoimuus, ystävällisyys ja nauroottisuus, ja itsetunto ja narsismi.

Tutkimus paljasti, että:

– Huonon itsetunnon omaavat kirjoittivat usein statuspäivityksiä sen hetkisestä romanttisesta kumppanistaan

– Henkilöt jotka olivat epävarmoja ja huolestuneita romanttisten kumppaneidensa tunteista tekivät usein parisuhdestatuksensa näkyväksi

– Itsekeskeiset henkilöt kirjoittivat usein saavutuksistaan, koska Facebook-ystävien huomio ja tykkäykset tuntuvat heille motivoivilta. Positiiviset statukset keräävät myös enemmän tykkäyksiä ja kommentteja joka vahvistaa henkilön tunnetta onnistumisesta ja kerskumisen aiheen validiutta. Tämän tyyppiset ihmiset kirjoittivat muita enemmän päivityksiä ruokavaliostaan ja treenaamisestaan.

– Henkilöt, joilla on tarve vahvistaa omaatuntoaan ovat taipuvaisia tekemään paljon päivityksiä lapsistaan

Psykologian tohtori Tara Marshall avaa tuloksia:

”Ei ole lainkaan yllättävää, etää Facebook-statuspäivitykset peilaavat ihmisten persoonallisuuksia. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, miksi ihmiset kirjoittavat tietynlaisista aiheista Facebookiin; koska heidän kirjoituksensa palkitaan tykkäyksillä ja kommenteilla. Vaikka tutkimustuloksemme osoittavat, että kerskuminen kannattaa – se kerää enemmän tykkäyksiä ja kommentteja – voi silti olla, että Facebook-ystävät eivät välttämättä pidä kerskuvan statuksen sävystä, vaan tykkäävät vain ollakseen kohteliaita”.

Joten seuraavan kerran kun selaat Facebookiasi ja ehkä tunnet pienen kateuden piston, muista ettei pariskunnan elämä ehkä olekaan niin täydellistä.

Lähde: Newsner

Parrat ovat olleet viime vuosina ultratrendikkäitä, eikä tämä seitsemänkuinen lapsi koskaan ole nähnyt isäänsä ilman partaa. Hänen reaktionsa kun hän näkee isänsä ajeltuna ensimmäisen kerran on valloittanut jo satojen tuhansien sydämet!

 

Lähde: Newsner

Evästevalinnat