Michael Paul Smith aloitti harrastuksensa jo 25 vuotta sitten – hän kasaa kokoon vanhanajan miniatyyriautoja. Erikoisen Michaelin harrastuksesta tekee se, että hän kuvaa autoja oikeassa ympäristössä niin, että tausta luo vaikutelman aidon kokoisista kulkuneuvoista.

Oheisessa kuvasarjassa Michael paljastaa, miten hän asettaa autot maisemaa vasten ja millainen on lopputulos. Vanhanajan automallit vievät katsojan 1950-luvulle, kun taas tausta tuo nykypäivään. Tämä on mahdollista siksi, että miniatyyriautot on tehty niin tarkasti pientä yksityiskohtaa myöten, ettei illuusiota huomaa.

Pienoismallit ja kuvat: Michael Paul Smith

Lisää osoitteissa: www.flickr.com/photos

www.elginpark.smugmug.com/Street-Scenes

Koirat ovat uskollisia ystäviä – eivät vain ihmisille vaan koko perheelle kissat mukaan lukien. Tämän jackrusselinterrierin ansioista neljä pientä kissanpentua pelastui palavasta talosta.

Perheenjäsenet olivat päässeet talosta ulos, mutta eläimet eivät. Sankarikoira Leo ei suostunut jättämään avuttomia kissanpentuja yksin ja oli uskollisena niiden vierellä. Palomiehet pelastivat eläimet, ja joutuivat antamaan Leo-koiralle lisähappea ja elvytystä. Uskollisuus melkein koitui koiran kohtaloksi, mutta loppujen lopuksi kaikki päättyi hyvin.

Huh! Maailmalla sattuu ja tapahtuu päivittäin ja joskus hurjimmat tilanteet saadaan tallennettua videolle. Tällä kertaa ihmisille ei onneksi käy kuinkaan, mutta jonkinlaiset traumat kyseisistä tilanteista varmasti jäi.

Koskaan ei tiedä mitä päivän aikana saattaa tapahtua, joten jokaisesta terveestä päivästä kannattaa olla kiitollinen.

Maureen oli käynyt mammografiassa eikä hänellä todettu merkkejä rintasyövästä. Maureenin koira Max alkoi kuitenkin käyttäytyä omistuisesti. Se vaikutti väsyneeltä ja masentuneelta. Maureen luuli, että 9-vuotiaan koiran viimeiset päivät alkavat olla käsillä.

Koiran käytös sai omistajan kuitenkin ymmärtämään, että ehkä siihen on joku muu syy kuin vanhuus. Nimittäin koiran kömpiessä omistajansa lähelle, Max tökkäsi nenällään tämän rintaa ja palasi sitten surullisena omalle paikalleen. Maureen meni uudestaan lääkäriin eikä hänellä vieläkään näkynyt merkkejä syövästä. Vasta koepala paljasti pienen möykyn hänen rinnassaan olevan pahanlaatuinen kasvain.

Heti, kun kasvain oli leikattu pois, ja Maureen tuli sairaalasta kotiin, Max tervehti häntä iloisempana kuin koskaan.

Jos näet julkisuudesta tutun henkilön, kannattaa hieraista silmiä pari kertaa ennen kuin kaivat kameran esiin. Nimittäin julkkisten kaksoisolentoja saattaa liikkua ihan missä vaan. Tässä on seitsemän ihan perus Seppoa, jotka näyttävät tismalleen samoilta kuin tutut julkkikset.

Lähde: 9GAG