Kuinka moni teistä, joilla on tatuointi tai joka on harkinnut sellaisen ottamista, on kuullut joskus seuraavan lauseen? ”Mieti, miltä se näyttää, kun sä olet vanha.”

No enää ei tarvitse miettiä sopivaa vastausta tuohon, sillä nämä kuvat kertovat totuuden. Niin, miltä se näyttää? Aivan törkeän hyvältä tietysti.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

 Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

Megan Dererman ja Chris Kluthe päättivät ottaa valokuvia, kun he olivat menneet kihloihin. Heidän mäyräkoirallaan, Louiella oli kuitenkin kuvausten ajaksi aivan omat suunnitelmansa. Kun valokuvaaja rupesi ottamaan pariskunnasta valokuvia, koira alkoi pomppia ja riehua kameran edessä. Kuvista tuli silti erittäin suloisia, ja mäyräkoira saatiin ikuistettua valokuviin mitä hauskimpien ilmeiden ja asentojen kera.

Koira taisi olla hieman mustasukkainen.

”Tiesimme, että koira rakastaa lehtiä, mutta emme odottaneet aivan tätä.”

”Louie otti tilanteen haltuun hienosti.”

”Se pisti parastaan koko valokuvausten ajan.”

”Lopulta koira kuitenkin rauhoittui…”

”… ja saimme otettua kauniin kuvan yhdessä”, kertoo pariskunta.

Kuvat: Facebook & Dnkphotography

Via: BoredPanda

Nyt ryhtiä tähän kansaan!

Tässä vapaamielisyyden maailmassa on hyvä pitää mielessä, että myös sänkypuuhissa valitsee tietty järjestys ja kuri. On olemassa kirjoittamattomia sääntöjä, joita jokaisen tulee noudattaa. Tähän on listattu 28 sellaista.

1. Kirjoittamaton sääntö on, että jos olet mies, kerrot kumppanillesi ennen kuin laukeat.

Lähde

2. Pese sun vehkeet.

3. Älä valehtele, että syöt pillereitä.

4. Älä feikkaa orgasmeja. Siitä ei ole mitään hyötyä kenellekään.

Lähde

5. 50 % tapauksista, joissa nainen sanoo aktin aikana ”älä lopeta, mä tuun kohta”, saa miehen laukeamaan about heti. Tähän dilemmaan ei ole keksitty vielä ratkaisua.

Lähde

6. Nauraminen ja hupailu seksin aikana on täysin ok. Kun seuraavan kerran vedät anaalihelminauhan ulos kaverin peräreiästä, muista sanoa: ”Ja viikon oikea lottorivi on….”

7. Älä puhalla vaginaan. Se ei ole mikään ilmapallo.

8. Liikunta lisää haluja.

Lähde

9. Jos saat suuseksiä, sinun kuuluu antaa sitä takaisin.

10. Jos haluat olla kaikkien aikojen seksijumala, tarvitset vain yhden niksin: ”Kohtele toisen kehoa kuin se olisi paras asia maailmassa.” Mitään muuta kikkoja ja vinkkejä et tarvitse.

Lähde

11. Seksin aikana kuuluu paljon outoja ääniä. Yritä päästä siitä yli.

12. Vaikka harrastaisitkin suojattua seksiä, käy silti sukupuolitautitesteissä vähintään puolen vuoden välein. (Siis jos kumppanit ovat uusia tuttavuuksia.)

Lähde

13. Ymmärrä sanojen fetissi, fantasia ja fail ero. Jos et ymmärrä, mene kirjastoon ja opettele.

Lähde

14. Jos pieraiset samalla, kun kumppanisi antaa suuseksiä ja tämä silti jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut, olet velvollinen ostamaan hänelle jotain kiiltävää ja arvokasta.

15. Kukaan ei ”vaan vahingossa” ala tyrkkimään peräreikää.

16. Heitä orgasmin tavoittelu ikkunasta ulos.

Lähde

17. Leikkaa kynnet ennen kuin alat sormettaa.

18. Pissaa aina seksin jälkeen välttääksesi bakteerien ryömimisen virtsaputkeen.

Lähde

19. Jos kumppanisi kysyy, ketä haluaisit panna, älä missään nimessä vastaa, että hänen parasta ystäväänsä.

20. Masturboi ihan älyttömästi ja koko ajan. Et muuten koskaan opi tuntemaan omaa kehoasi.

21. Puhu.

Lähde

22. Ole välillä pelkkä antaja.

23. Kaikki eivät tajua sinua – ja se on ihan ok.

Lähde

24. Tupakoitsijoilla on heikompi erektio.

25. Seksi ei tunnu juuri miltään, kun olet kännissä.

Lähde

26. Ota pois ne hemmetin sukat.

27. Seksi tekee ihmeitä sun keholle ja mielelle.

Lähde

28. Ja sitten tämä:

Lähde

Usein töissä tulee mietittyä, mitä kotona tulisi tehdä työpäivän jälkeen. Ja kotona tulee mietittyä, mitä töissä tulisi tehdä. Tanskalaisen tutkimuksen mukaan miesten ja naisten stressitasojen välillä on suuria eroja. Tutkimuksessa testattiin miesten ja naisten stressitasoa ennen töitä ja töiden jälkeen.

Tutkimuksesta saatiin selville, että naisten stressohormonitasot eivät yleensä laske ennen kello kymmentä illalla. Miesten stressitasot taas laskevat lähestulkoon heti, kun he ovat tulleet töistä kotiin, kertoo Dagens.

Naisten stressi johtuu yleensä siitä, että he jatkavat kotitöitä heti, kun pääsevät kotiin. Naiset siis käytännössä tekevät tuplatöitä päivittäin ja eivät huomaa, kun stressi hiipii selän taakse salakavalasti.

Åren yliopistollisen sairaalan ylilääkäri Ane Marie Thulstrup sanoo, että naisten tulisi levätä hetki sohvalla töiden jälkeen.

Ylilääkäri kertoo, että hänen tapaamistaan stressistä kärsivistä ihmisistä 80% on naisia. ”Olen kuullut, että ihmiset yrittävät päästä stressistä eroon dieteillä ja urheilulla. Minä kuitenkin suosittelen yksinkertaisesti sohvalla lepäämistä”, kertoo Ane Marie Thulstrup Dagensille.

Hän suosittelee, että naiset oppisivat rentoutumaan hetkeksi. Kun on kotona, niin on tärkeää, että vaihtaa ”työvaihteen” pois päältä.

Via: Newsner

Skeittaaminen vaatii erittäin hyvää tasapainoa ja tekniikkaa. Kaikille ei heti tulisi mieleen, että 80-vuotias mies voisi tehdä temppuja aivan, kuten nuoret miehet ja naiset. Tällä videolla näet, kun ammattirullalautailija maskeerataan 80-vuotiaan näköiseksi mieheksi. Tämän jälkeen ”vanhus” lähtee skeittipuistoon ja pyytää rullalautaa lainaksi eräältä nuorukaiselta.

Kun papparainen aloitaa skeittaamisen, kaikki jäävät katsomaan hämmästyneinä tilannetta, eivätkä voi uskoa näkemäänsä.