Ei soittimia. Ei musiikkia nauhalta. Vain miehet, heidän upeat äänensä ja vähän rummutusta keholla ja mukeilla.

Fusion-yhtye tuli tutuksi Israelin The X Factor -ohjelmasta. Nuoret miehet valloittivat jokaisen sydämen heidän uskomattomalla lahjakkuudellaan.

Tässä kulminoituu jälleen se, mitä tarkoittaa suomalainen sisu.

Nuori suomalainen mies Juuso Tilaéus ylitti itsensä sekä Suomenlahden, mitä huikeimmalla tavalla. Hän leijalautaili 80 km aallokkoisella merellä kuin tuulispää ja teki samalla maailmanennätyksen. Siihen kului aikaa 120 minuuttia ja 28 sekuntia. Lopputuloksena rannalla nähdään jalkakrampeista kärsivä, mutta onnellinen mies!

Tämä oli siitäkin syystä mieletön suoritus, sillä edellinen Suomenlahden ylittänyt kaveri leijalautaili saman matkan kolmessa tunnissa. Joten Juuso surffaili reippaasti nopeammin. Mieletöntä!

Yhteistyössä DNA:n kanssa

 

Tämä ei varmasti ole ensimmäinen kerta, kun hirveässä jännityksessä lausutut sanat alttarilla muuttavat jotenkin omituisesti muotoaan, kun ne pääsevät suusta ulos.

Mies lausuu väärin valansa ”to be my lawfully wedded wife”, ja sana ”lawfully” muuttuu waffle-sanaksi eli vohveliksi. Tästä riittänee vitsiä väännettäväksi pitkäänkin parisuhteeseen.

Tämä video muistuttaa koskettavalla tavalla, miten koira ei koskaan unohda omistajaansa. Video muistuttaa myös, että älä siksi koskaan hylkää ystävääsi vaan jonnekin. Jonnekin, jossa sillä ei ole ketään, kuka huolehtisi ja rakastaisi. Jonnekin, josta se haluaa pois.

Koska ystävällä tulee ikävä ja se luulee, että se on tehnyt jotain pahasti väärin.

Koirat ottavat yleensä hyvin vastaan pienen taaperon perheeseen ja ovat hyvin suojelevaisia niitä kohtaan. Tällä koiralla on kuitenkin hieman totuttelemista siihen, ettei olekaan koko ajan huomion keskipiste. Vauvakin tarvitsee nyt huomiota, ja sekös koiraa ihmetyttää.

Äiti halusi ottaa videokuvaa hänen lapsestaan, joka ryömi suloisesti lattialla. Kuvaushetket ei kauaa kestänyt, kun mustasukkainen koira ilmaantui kameran eteen. ”Mitä sä luulet tekeväs? Kuvaa muakin!”