Optiset illuusiot naurattavat aina uudestaan ja uudestaan, sillä monia niistä joutuu katsomaan useampaan otteeseen. Tähän kuvakoosteeseen on koottu kuvia, jotka hetken aikaa näyttävät aivan kummallisilta.

Hetken tarkastelun jälkeen jokaiselle löytyy kuitenkin luonnollinen ja järkevä selitys. Vaikka osa kuvista on ”tekaistuja” niin ovat ne silti melko hyvin toteutettuja. Osa taas on taiteilijoiden tekemiä teoksia, joita ihmiset ovat jälkeenpäin käyttäneet hyödyksi ottaessaan hauskaa kuvaa.

Lähde: Imgur

Alzheimerin tauti on aivoja rappeuttava etenevä muistisairaus. Muisti heikkenee, sekä erityisesti lähimuisti ja uuden oppiminen vaikeutuvat.

Päivää ennen äitienpäivää, poliisi sai hätääntyneeltä naiselta soiton. Hänen alzhaimerin tautia sairastava miehensä oli kadonnut. Huoli oli todella suuri.

Poliisi löysi miehen muutaman korttelin päästä kotoaan, eikä mies osannut kertoa missä hän asuu. Poliisi pyysi miestä mukaansa, jotta hän pääsisi turvallisesti kotiin. Mies ei kuitenkaan suostunut, sillä hänen piti saada kukkia vaimollensa äitienpäiväksi.

Heidän esikoisensa syntymän jälkeen, mies oli ostanut joka vuosi vaimollensa kukkia äitienpäivänä. Eikä hän unohtanut sitä tänäkään vuonna muistisairaudesta huolimatta.

Nainen astuu näyttämölle yllään frakin tyylinen tyköistuva takki, verkkosukat ja pienet stringit. Hän istahtaa tuolille, korjaa nuottivihkoa, nostaa takin liepeet pois pakaroidensa edestä ja alkaa ”soittaa”.

Hän jännittää pakaroita taitavasti klassisen musiikin tahtiin, ja muun muassa ooppera Sevillan parturi saa uudenlaisen tulkinnan. Yleisökin vallan villiintyy tästä kauniista näystä.

Jokainen on varmasti joskus saanut väärään numeroon tulleen tekstiviestin. Tässä kuvasarjassa on erittäin hyviä tapoja, joilla voi vastata väärään numeroon eksyneihin viesteihin.

Kaiva kynä ja paperi esiin, jotta muistat käyttää näitä, kun tilaisuutesi koittaa!

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

 

Lähde: Buzzfeed

Monet ihmiset valittavat mainoksista. Siitä, miten yritykset yrittävät väkisin tuputtaa turhia asioita elämäämme. Mutta kaikki eivät mainosta tuotteita, vaan yrittävät jakaa tärkeää sanomaa voimakkaiden kuvien ja lauseiden avulla. Niinkuin esimerkiksi näissä.

Nämä mainokset saavat ajattelemaan ja aiheuttavat suuria tunteita. Tuhoamme ympäristön lisäksi toisemme, sekä tuomitsemme ihmisiä turhan helposti. Tämä saa ymmärtämään, kuinka paljon maailmassamme on vääryyttä.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

 

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

Lähde: Boredpanda