Piirtäminen voi parhaimmillaan olla rentouttavaa puuhaa, mutta tässä tapauksessa saamme myös nauttia niiden katselusta. Instagram-käyttäjä Spirograph Soph käyttää apuvälinettä kolmiulotteisten kuvioiden muodostamiseen ja tekee sen erittäin taitavasti. Näpäytä alla olevia videoita ja anna mielen tasaantua!

 

Hiusten laittaminen on mukavaa puuhaa ja lopputulos on usein vaivan arvoinen. Tällä videolla näet kymmenen erilaista lettikampausta, jotka sopivat niin lyhyeen kuin pitkään tukkaan. Kampa käteen ja kokeilemaan!

Nykyaikana kaikilla on älypuhelimet, emmekä pysty olemaan niistä erossa kovin helposti. Itsensä kanssa oleminen on monille vaikeaa. Nämä ihmiset kilpailevat siitä, kuka on rauhallisimmillaan yhdeksänkymmenen minuutin ajan. Juju on siinä, että tuona aikana ei saa käyttää puhelinta, tietokonetta, tai tehdä mitään muutakaan. Voittaja on se, jonka pulssi on kaikista tasaisin.

 

Kokeile olla ilman puhelinta edes yhden bussimatkan ajan. Katsele maisemia ja rauhoitu!

Carson Dean on kehitellyt tanssitekniikan, joka tekee juoksumatolla juoksemista erityisen mukavaa, mutta myös haastavaa. Tässä harjoitus vaatii hyvän kunnon lisäksi erinomaista tasapainoa ja kehonhallintaa.

Katso video ja kokeile tehdä ensi kerralla perässä!

Kuumalla säällä pieni tuulenvire iholla saa aikaan ihanan tunteen. Samoin ajatteli myös peura, joka päätti pistäytyä metsästä miehen farmille.

Maatilan omistaja ymmärsi heti mistä oli kyse, sillä hän otti lehtipuhaltimen käteensä ja tuuletti peuraa. Eläimen ilmeestä näkee, että se nautti tilanteesta kaikin siemauksin.