Netistä voi ostaa kaikenlaista mielenkiintoista ja nyt markkinoille on ilmestynyt kultakalaksi muuttuva teepussi. Kun pussin laittaa veteen, sen sisältö paisuu ja muuttuu kalan näköiseksi. Teepusseja voi tilata tästä linkistä.

Taipein yliopistossa keksityt teepussit ovat olleet markkinoilla jo kaksi vuotta, mutta vihdoin ne on asetettu verkkokauppaan myytäväksi ympäri maailmaa.

 

 

5
4
Teepussin naru on kiinnitetty ”kalan suuhun”, jonka seurauksena kala liikkuu hauskasti teekupissa.
3
Teepussin maku määrittelee myös sen, minkä väriseksi kala muuttuu vedessä.
2
1

Via: Distractify

Kuvat & verkkokauppa: Amazon

Alan Lawrence päätti järjestää unohtumattoman joulun ostamalla vauvalleen ihastuttavan tonttuasun. Äiti ja isä ovat ottaneet loistavia tilannekuvia, joissa vauvaa keikkuu milloin missäkin. Alan lataa vauvasta otetut kuvat blogiinsa, joka kerää vauhdilla suosiota.

Pienet asiat tekevät joulusta unohtumattoman ja on ihana nähdä, kuinka koko perheellä on hauskaa yhteisen valokuvaprojektin parissa.

Kun vauva varttuu, hän saa varmasti nauraa maha kippurassa alla oleville kuville:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Kuvat: thatdadblog & Facebook

Via: BoredPanda

Patricia Nascimento on ranskalainen leipuri, joka asuu Portugalissa. Kuvissa esiintyvä kakku on leivottu vanilija ja suklaataikinasta. Leivonnainen on Patrician mukaan herkullisinta Nutellan kanssa.

1.
1

2.
2

3.
3

4.
4

5.
5

6.
6

7.
7

8.
8

9.
9

10.
10

Lähde: designyoutrust

Perheen Boo-koira taisteli hengestään jäisessä avannossa, mutta onneksi ripeät palomiehet ehtivät apuun tarpeeksi nopeasti. He nostivat koiran veneeseen hyisestä lammesta ja peittelivät sen äkkiä vilteillä, jotta se selviäisi eläinlääkäriin asti.

Pelastumisen jälkeen Boo sai kasapäin herkkuja ja lämpöä omistajiltaan. Jatkossa sen kävelyjä vahditaan tarkemmin, jotta sama ei pääsisi toistumaan uudestaan.

Papukaijoilla on joskus paljon sanottavaa ja ne ovatkin niin älykkäitä, että pystyvät muodostamaan jopa ymmärretäviä sanoja. Tämä papukaija osaa sanoa oman nimensä ja nauramaan iloisesti. Se viheltelee ja pusuttelee omistajaansa, sekä pystyy leikkimään perinteistä piilosleikkiä sanomalla ”peek-a-boo”.