Cheerleading ei ole mikään ihan helppo laji. Akrobaattiset hypyt ja nostot vaativat kestävyyttä, voimaa, tasapainoa ja rytmitajua. Tämä japanilainen tiimi vetää henkeäsalpaavia temppuja yleisön kannustaessa innoissaan mukana. Wou!

Dexter-rotalla on valikoima maku. Se ei mitään viherhöttöä halua kiduksiinsa mättää. Dexter yrittääkin hyvin selvästi ilmaista mielipiteensä kädelle, joka yrittää tunkea parsakaalia sen mökkiin. ”Ei todellakaan. Ei ei ei. Tule uudestaan jonkun paremman syötävän kera, kiitos.”

Videolla nähtävä elävä pyörimisilluusio vaatii lähes taikuutta. Tämä on jopa hypnoottisempaa kuin takkatulen tuijottaminen.

Video on kuvattu pyörivän alustan päällä, joka pyörii 550 kierrosta minuutissa. Kamera filmaa 24 kuvaa sekunnissa käyttäen hyvin lyhyttä valoitusaikaa (1/2000 sek). Alustan pyörimisnopeus on hyvin tarkasti synkronoitu kameran kuvausnopeuden kanssa, niin että kamera ottaa uuden kuvan aina kun veistos pyörähtää kultaiset 137,5 –astetta.

Ai siis mitä? Niinpä.

Jos haluat paneutua tähän mysteeriin, lisätietoja löytyy täältä.

Roman Atwood on kolmekymppinen nuori mies, joka on perheen isä, mutta myös tunnettu piilokameraveijari. Tällä kertaa hän ei yllätä ketään julkisella paikalla vaan omassa kodissaan.

Koti täytyy muovipalloista ja muuttuu valtavaksi pallomereksi. Lapset ja aikuiset ovat innoissaan, mutta vaimo ei tiedä mitään ennen kuin avaa kotiovensa…

Projektiin osallistuneet sirkustaiteilijat ja tanssijat riisuutuivat alasti. Sitten he saivat ylleen maalia ja valkoista puuteria, ja heidän tehtävänään oli vääntää itsensä erikoisiin asentoihin. Näin valokuvaaja Ben Hopper sai valmiiksi työnsä, jonka nimi on Transfiguration eli muodonmuutos.

Notkeat ja lihaksikkaat taiteilijat pääsevät sellaisiin asentoihin, joihin ei moni perus-Jamppa pääse. Maali sekoittaa pakkaa vielä sen verran, että kuvia joutuu oikeasti katsomaan tovin ennen kuin niistä hahmottaa, miten solmussa kukakin on. Ihmiskehosta on kyllä moneksi…

Lähde: Ben Hopper / Facebook

Evästevalinnat