Alex Garant on taiteilija, joka valmistui taidekoulusta vuonna 2001. Valmistumisensa jälkeen hänestä on tullut tunnettu taidemaalari, joka maalaa mielettömiä töitä öljyväreillä. Alexin maalaustyyli on mielenkiintoinen sekä joukosta erottuva. Kun naisen maalauksia katsoo, pää saattaa mennä vähän pyörälle.

Lisää Alex Garantin töitä voit katsoa hänen kotisivuiltaan, Facebookista tai naisen Instagram-tililtä.

All of my Love

© Alex Garant

Kaleidoscope Jenna

© Alex Garant

Blur study 1

© Alex Garant

Aura

© Alex Garant

Ghoul

© Alex Garant

The Gaze

© Alex Garant

All of her

© Alex Garant

The Guardian

© Alex Garant

All of her spirit

© Alex Garant

Let it Burn

© Alex Garant

Comet

© Alex Garant

FOOL

© Alex Garant

The Dream Thief

© Alex Garant

Evergreen

© Alex Garant

Lähde: alexgarant.com

Ranskalainen katutaidekaksikko Vanessa ja Stephane ovat keksineet hauskan tavan koristaa harmaita katuja.

Heidän kehittelemänsä projekti ”Urban X Stitch” on uudenlaista katutaidetta, jossa katujen varsilla oleviin aitoihin tehdään upeita kuvioita ristipistoin.

Kun yleensä olemme tottuneet näkemään kaduilla graffiteja, tageja ja julisteita, nämä ristipistotaideteokset todellakin poikkeavat edukseen. Nyt sitten odotellaan, milloin näitä alkaa ilmestymään myös Suomen katukuvaan.

 Ristipistokissa!

urbanxstitch 7 934x

Kissan tekeminen onnistuu jäljittelemällä mallikuvaa, joka on ripustettu aitaan.

urbanxstitch 8 934x

Näistä kankaanpaloista valmistuu värikäs kala.

urbanxstitch 11 934x

urbanxstitch 12 934x

urbanxstitch 9 934x

urbanxstitch 10 934x

Nämäkin ankat piristävät muuten niin tylsää katukuvaa.

urbanxstitch 2 934x

urbanxstitch 3 934x

urbanxstitch 5 934x

urbanxstitch 6 934x

urbanxstitch 13 934x

Ja kun taideteosta ei enää jaksa katsella, onnistuu sen poistaminen helposti irroittamalla kankaanpalaset aidasta.

urbanxstitch 14 934x

urbanxstitch 4 934x

Source: Weburbanist

Eläinsuojeluyhdistyksessä työskentelevän naisen rutiinitarkastus muuttui yllättäväksi pelastusoperaatioksi, kun hän kuuli hiljaista eläimen itkua eräältä rakennustyömaalta. Surullisen kuuloinen ääni tuli mutaisesta ja syvästä kuopasta. Nainen löysi mudan seasta paakkuisen eläimen, josta kuoriutui pesun jälkeen suloinen kettu.

Mutainen ja paakkuinen kettu oli jäänyt loukkuun syvään kuoppaan.

Eläinlääkärissä se pestiin, ja ruskeasta mutapaakusta kuoriutui nuori suloinen kettu.

Pieni pelokas eläin todettiin terveeksi, ja se voitiin vapauttaa takaisin luontoon.

Kiitos eläinsuojeluyhdistyksen, kettu pääsi turvallisesti takaisin kotikonnuillensa. Ja mikä parasta – täysin suihkunraikkaana! Rakennustyömaalla sijaitseva syvä kuoppa luvattiin suojata, ettei yksikään eläin enää eksyisi sinne.

Lähde: South Essex Wildlife Hospital

Kayla Smith joutui varkauden uhriksi, kun hänen yli 1000 dollarin arvoinen polkupyöränsä varastettiin. Pyörä oli lukossa telineessä, mutta joku oli vienyt sen silti. Pari päivää tapahtuneen jälkeen Kaylan ystävä huomasi netissä samankaltaisen pyörän, joka oli myynnissä. Kayla näki heti, että se oli hänen pyöränsä. Varas myi sitä 300 dollarilla. Kayla oli tehnyt rikosilmoituksen pyörästään viranomaisille ja kertonut varkaan myyvän sitä nyt netissä. Poliisi oli aikaansaamaton ja hidas liikkeissään, joten Kayla päätti toimia yksin.

Hän sopi tapaamisen varkaan kanssa. Varas luuli alusta loppuun, että Kayla on halukas ostamaan pyörän. Varkaalla ei ollut mitään käsitystä siitä, että todellisuudessa Kayla kiehui raivosta ja vihasta. He sopivat tapaamisen erään McDonald’sin eteen. Kayla kertoi haluavansa koeajaa pyörää, ennen kuin tekisi ostopäätöstä. Varas suostui, ja Kayla lähti koeajolle, eikä enää koskaan palannut takaisin.

Kuva: Imgur

Moni ihminen haluaa jossakin vaiheessa elämäänsä ottaa itselleen tatuoinnin. Usein päätös siitä, minkälaisen tatuoinnin haluaa, on vaikein. Tatuoinnin poistaminen on erittäin kallis prosessi, joten kannattaa olla varma siitä, mitä haluaa.

Valkoisella musteella tehdyt tatuoinnit eivät ole lainkaan hullumman näköisiä. Ne ovat hillitympiä mutta todella kauniita.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Lähde: Imgur.com / Boredombash.com