Kyllästyttääkö ketään muuta yhteiskuntamme nuoruuden palvominen? Nämä mallit todistavat, että ylikin 17-vuotiaat ovat hätkähdyttävän upeita. Muidenkin kuin supermallien kannattaa muistaa, ettei kauneus katso ikää! Itsevarmuus ja itsensä hyväksyminen ryppyineen ja harmaine hiuksineen on seksikkäintä kaikesta.

 

1. Daphne Selfe

A photo posted by Daphne Selfe (@daphneselfe) on

2. China Machado

A photo posted by China Machado (@china_machado) on

3. Carmen Dell’Orefice

4. Pia Gronning

Hello world

A photo posted by Pia Gronning (@piadgronning) on

5. Kim Gordon

A photo posted by Kim Gordon (@kimletgordon) on

6. Iman

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

7. Farida Khelfa

Arizonalaista vanhainkodista napatut kuvat sulattavat juuri nyt sydämiä ympäri maailmaa. Catalina Springs Memory Care -vanhainkoti nimittäin tekee yhteistyötä Pima Animal Care Center -eläintenpelastuslaitoksen kanssa. Yhteistyön seurauksena kodittomat kissat, joiden elämä muuten olisi vähintäänkin surkeaa, muuttavat vanhainkotiin.

Kissanpennut Peaches ja Turtle olivat ensimmäiset vanhainkotiin muuttaneet kissat. Saapuessaan ne olivat aliravittuja eivätkä kokeneet rakkautta, mutta nyt ne viettävät leikin- ja rakkaudentäyteisiä päiviä.

Kissat ovat saaneet aivan uudenlaiset elämät ja samalla vanhukset saavat huomiota, läheisyyttä ja rakkautta.

Kuvat leviävät nyt internetissä kaikkien eläinystävien iloksi.

Kunhan muistetaan huomioida mahdolliset allergikot, tämä tuntuu niin loistavalta idealta, että sitä voisi harkita myös meillä Suomessa!

 

Lähde: Newsner

Nainen videoi elämäänsä koiransa kanssa huvittavalla tavalla. Peanut-niminen labradorinnoutaja ei nimittäin päästä omistajaansa mihinkään ilman valvovaa katsetta.

Video on ihana osoitus siitä, kuinka paljon koirat välittävät omistajistaan, sillä olisi kamalaa, jos koira ei näkisi, kun sen omistajalle tapahtuisi jotain.

Source: Labrador stalks owner’s every single move by peanutthelab on Rumble

Jokainen meistä on joskus tarvinnut unikaveria, joka silittää tai hipsuttaa niin kauan, kunnes nukahdamme. Tämä vauva on onnekas, sillä hänellä on ystävä, joka pitää huolta nukuttamisesta.

Videolla vauva alkaa itkemään, jonka jälkeen kissa painaa käpälänsä vauvan päätä vasten. Tämän seurauksena vauva rauhoittuu ja vaipuu untenmaille.

Amira Willighagenin kaltaisia ihmisiä on varmasti vain noin yksi miljoonasta. 7-vuotiaana oopperaa opettelemaan alkanut Amira omaa käsittämättömän kauniin ja hienon äänen.

Tyttö on vasta 10-vuotias ja tällä videolla hän esiintyy tuhansille ihmisille, jotka kirjaimellisesti liikuttuvat kyyneliin esityksen aikana.