Toiset poistavat mansikan kannan veitsen avulla, kun taas jotkut repivät lehdet irti sormilla. Veitsellä leikatessa hyvää hedelmää menee hukkaan, kun taas lehdet nyppimällä kova kanta jää mansikkaan. Tällä näppärällä kikalla mansikan kannan poistaminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Pienellä paikkakunnalla asuva Derik Hodgson löysi eräs talvinen päivä koiranpennun haahuilemasta metsästä. Kukaan ei tunnistanut sitä omakseen, joten Derik vei Badgeriksi nimenneen koiran kotiinsa. He ovat olleet yhdessä siitä asti, jo yli 10 vuotta.

Derik ja Badger käyvät talvisin usein hiihtoreissuilla. Eräs hiihtoreissu meinasi kuitenkin koitua Derikin kohtaloksi, kun hän liukastui ja mursi pahasti jalkansa. Miehellä ei ollut kännykkää mukanaan, ja ulkona oli todella kylmä. Derik ei pystynyt liikkumaan, ja hänen ruumiinlämpönsä alkoi hiljalleen laskea.

Onneksi Badger oli mukana. Mies tarttui sitä kaulapannasta, ja koira raahasi omistajansa jäätä pitkin toiselle puolelle järveä, missä naapuri asui. Naapuri oli onneksi kotona, ja Derik sai apua. Hän ei olisi kuitenkaan selvinnyt hengissä ilman uskollista 11-vuotiasta ystäväänsä.

Harva edes tietää, mitä kaikkea upeaa luonnossa voikaan esiintyä. Erilaiset eläimet, kasvit ja luonnonilmiöt tekevät maapallostamme kauniin ja erikoisen. Jokaisessa maassa on erilainen ympäristö, joka tekee matkustelustakin paljon mielenkiintoisempaa.

Luonto on kaikista kauneinta silloin, kun ihmiset eivät ole päässeet muokkaamaan sitä ja muuttamaan elinympäristöjä. Surullinen tosiasia kuitenkin on, että useat eläinlajit ja kasvillisuus ovat kadonneet ihmisten tekemän tuhon vuoksi. Vesiä saastutetaan ja metsiä kaadetaan, jonka seurauksena eläimiltä loppuu elintila. Joitakin eläinlajeja on enää vain muutamia satoja jäljellä, kun taas osa on kadonnut kokonaan.

Tämä video näyttää, kuinka upea luontomme on, ja miksi meidän pitäisi suojella sitä. Mitä kaikkea jäisimmekään kaipaamaan, jos tämä kaikki katoaisi.

Mies alkaa piirtää spiraalia valkoiselle paperille mustalla tussilla. Hän ei nosta kertaakaan kynää pois paperista. Kun työ on valmis, siitä voi hahmottaa Turbaanipäisen tytön, joka on hollantilaisen Johannes Vermeerin tunnettu maalaus.

Mustakarhu nimeltä Baloo, Leo-leijona sekä Shere-Khan niminen bengalintiikeri asuvat Atlantassa sijaitsevassa villieläimien turvakodissa. Kolmikko oli kuulunut poikasesta asti väkivaltaiselle huumekauppiaalle, joka kohteli niitä kaltoin.

Ystävykset pelastettiin ja tuotiin turvakotiin, sillä ne eivät olisi pärjänneet luonnossa yksin. Eläimet olivat todella huonossa kunnossa. Esimerkiksi karhun valjaat olivat kasvaneet sen ihoon kiinni, sillä omistaja ei ollut suurentanut valjaita eläimen kasvaessa. Atlantan turvakodissa valjaat poistettiin karhulta leikkauksella.

Ensin eläimet yritettiin erottaa toisistaan, sillä henkilökunta pelkäsi, että suuret pedot alkaisivat tappelemaan keskenään. Eläimet kuitenkin masentuivat ollessaan erossa toisistaan, joten henkilökunta näki parhaaksi ratkaisuksi saattaa ystävät takaisin yhteen. Vielä 12 vuoden jälkeenkin kaverukset osoittavat päivittäin suurta kiintymystä toisiaan kohtaan. Ne kuluttavat päivänsä leikkien, temmeltäen ja hellyyttävästi halien. Ne saavat elää kaikessa rauhassa turvakodissa, eikä kukaan enää suunnittele ystävyksien erottamista.