Kuivamuona saattaa kohta olla historiaa astronauteille. Scott Kelly onnistui nimittäin kasvattamaan kukan avaruudessa. Avaruudessa viljeleminen ei ole Scottille uusi harrastus, sillä viime vuonna hän onnistui kasvattamaan vihersalaattia kansainvälisellä avaruusasemalla.

Tuoreen ruoan kasvattaminen mahdollistaa tulevaisuudessa pidemmät avaruusmatkat, kunhan vain polttoainetta riittää. NASA aikoo kokeilla myös tomaattien viljelyä vuoteen 2018 mennessä.

 

Lisätietoa osoitteesta: dailydot.com

Istanbulissa sijaitsevan moskeijan sisällä odottaa yllätys. Moskeijan imaami Mustafa Efe on päästänyt kissat sisälle viime vuodesta lähtien sään ollessa vilpoinen. Kissoille tarjotaan loistavat olosuhteet ja ne saavat elää aivan kuin kotonaan.

Eräs kissa on moskeijaan niin tyytyväinen, että se päätti kantaa myös pentunsa sisälle.

1
Lähde
2
Lähde 

Kuvassa on moskeijan imaami, Mustafa Efe.

3Lähde
4Lähde
6Lähde
7
Lähde

8
Lähde

Sevimli Misafirlerimiz Ayaklandı…

Julkaissut Mustafa Efe 4. toukokuuta 2015

Via: BoredPanda

Kuvat: Facebook

Hiusten värjääminen on aina ollut muodikasta, mutta viime vuonna erikoisemmat tyylit nousivat parrasvaloihin. Kirkuvan punainen tai sähkönsininen tukka ei enää tunnu katukuvassa sen kummemmalta kuin tavallinen vaaleakaan.

Vuotta ei ole ehtinyt kulua montaa viikkoa, kun internetissä on alkanut vilistä kuvia melko jännittävästä hiustyylistä. Pimeässä hohtavat hiukset saadaan aikaan värjäämällä hiukset esimerkiksi vihreäksi ja seisomalla mustavalolampun alla.

1.

A photo posted by lovely.asia (@lovelydotasia) on

 

2.

A photo posted by Megan McKay (@rainbowmegz) on

 

3.

 

4.

A photo posted by Megan McKay (@rainbowmegz) on

 

5.

A photo posted by Alx Nixon (@alxdoeshair) on

 

6.

A photo posted by @pastel_beauties1 on

 

7.

 

8.

A photo posted by Megan McKay (@rainbowmegz) on

Korut kertovat kantajastaan paljon, varsinkin persoonallisemmat yksilöt. Sormuksella voi viestiä monia asioita, kuten ylpeyttä kotikaupungistaan. Serbialainen kultaseppä Ola Shekhtman valmistaa käsin upeita sormuksia tunnetuista kaupungeista ja niiden nähtävyyksiä.

city1 city2

Pariisi

city3

Lontoo

city5

Washington D. C.

city7

Amsterdam

city8

Hong Kong

city9 city10

New York

city11

San Francisco

city12

Boston

city13

Tukholma

city14

Edinburgh

city15

Berliini

city16

Kuvat: Shekhtwoman (Facebook)

Miekkavalas oli saalistamassa kaloja lähellä rantaa, kun se jäi saarroksiin kallion keskelle. Laskuvesi oli päässyt yllättämään eläimen ja tilanne näytti todella pahalta. Onneksi rannalla ollut mies näki miekkavalaan ja soitti paikalle apua.

Miekkavalasta ei voitu kuitenkaan vetää veteen, sillä sen nahka olisi mennyt rikki terävien kivien vuoksi. Ihmiset peittelivät eläimen märillä pyyhkeillä ja kaatoivat päälle vettä, jotta sen nahka ei kuivuisi auringonpaisteessa.

Lopulta nousuvesi tuli takaisin ja miekkavalas pääsi jatkamaan matkaansa pelkällä säikähdyksellä ja yhtä oppia viisaampana.

Evästevalinnat