Jos alkaisi luetella, mitä kaikkea tuolla sisällä on, siihen menisi muutama tunti aikaa. Tämä peräkärry on kuin koti pienessä paketissa. Sieltä löytyy kaikkea, mitä voi vaan haaveilla. Kun tällaisella kurvaa jonnekin leirintäalueelle, niin kyllä naapureiden teltat ja asuntoautot kalpenevat hetkessä.

Kolme pikkiriikkistä viikon ikäistä koiranpentua löydettiin jäteastiasta. Ne olivat kirppujen peitossa ja muutenkin huonossa kunnossa. Onneksi kuitenkin joku huomasi ne, ja nyt ne saavat toipua rauhassa Dallasin eläinsuojeluyhdistyksessä. Niillä ei ole emoa, mutta onneksi henkilökunta tekee kaikkensa, että pennuilla on hyvä olla.

Nyt pennut ovat kaksiviikkoisia. Ne saavat rentouttavan kylvyn, millä lähtee viimeisetkin huolet ja murheet. Pennut nukahtelevat lämpimän veden alle, kun ne nauttivat siitä niin paljon. Onneksi pienokaiset ovat nyt turvassa.

Erikoisin niksi, joka on vähään aikaan tullut vastaan. Erikoisin, mutta samalla aika simppeli ja hauska. Nainen täyttää ilmapallon ja painaa kännykkänsä sitten siihen kiinni samalla, kun laskee ilmat ulos. Lopputuloksena tyhjä pallo jää kännykän ympärille suojakuoreksi. Täytyy ehdottomasti kokeilla!

Tästä mallia jokaiselle, joka haluaa oppia tanssimaan dubsteppiä – musiikkia, joka menee miten sattuu. 2-vuotias Tegan-poika liikkuu niin suloisen kevyesti ja täydellisesti, että ei tässä voi muuta kuin ihailla. Kädet kiertyvät somasti ja pääkin menee ihanasti rytmissä oikeaan suuntaan. Pojalla on mahdollisuuksia vielä moneen.

On se maailma sitten ihmeellinen. Tuleva äiti istuu sohvalla valtava maha pystyssä. Hän silittelee vastaansa ja ihon alla liikkuvaa 36/37-viikkoista uutta tulokasta. Kaveri alkaa elämöidä ja liikehtiä mahassa vallan innokkaasti – taitaa olla ahtaat paikat. Vauvan pää on jo alaspäin, ja jalat potkii yläviistoon.