Rintoja voi kohentaa monella keinolla, mutta oletko koskaan kokeillut teipata niitä hieman terhakammiksi? Maailmanluokan tähdet, kuten Kim Kardashian käyttävät tätä salaista tekniikkaa pukeutuessaan mitä avonaisimpiin gaalamekkoihin.

 

 

Tissien teippaaminen on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain ruskeaa pakkausteippiä ja mekon, jossa on leveät olkaimet. Leikkaa teipistä pitkiä kaistaleita ja liimaa ne ihoosi henkseleiden lailla, nostaen samalla rintaa reilusti ylemmäksi.

tissit_teipitta

Ero on huomattava!

tissit_teipilla

Ei kipuu, ei hyötyy.

Teippien irrottaminen pitkän gaalaillan jälkeen saattaa hieman kirpaista.

tissit_tuska

Kovia kokeneet koirat ovat päässeet turvakotiin, mutta ne ovat edelleen todella arkoja ja pelokkaita aiempien tapahtumien vuoksi. 6-15 vuotiaat lapset ovat päässeet Missourissa harjoittelemaan lukemista koirien edessä.

Yhteistyöllä on positiivinen vaikutus sekä lapsiin, että eläimiin. Koirat kokevat olonsa turvalliseksi ja huomaavat, että ihmisiä ei tarvitse pelätä. Lapset taas saavat seuraa ja kaverin, joka varmasti kuuntelee heidän harjoitteluaan.

On tunnettu tosiasia, että parhaat ideat syntyvät yleensä suihkussa. Suihku on nimittäin monelle se paikka, jossa saa olla yksin ja rauhassa kiireisen arjen keskellä. Tässä on yhdeksän hauskaa ajatusta, jotka ovat heränneet kylpyhuoneessa.

suihku1

suihku2

suihku3

suihku4

suihku5

suihku6

suihku7

suihku8

suihku9

Lisää hauskoja ajatuksia suihkusta voit löytää Twitter-tililtä ShowerThoughts.

Hirvet voivat painaa parhamillaan yli 700 kilogrammaa, joka tarkoittaa myös sitä, että jään tulee olla paksua, jotta se kantaa. Yleensä hirvet vaistoavat milloin jää on tarpeeksi paksua, mutta kokemattomammat yksilöt saattavat tehdä hengenvaarallisen virheen menneessään heikoille jäille.

Raskaan eläimen on lähes mahdotonta nousta jäiden keskeltä takaisin ylös ja jääkylmä vesi alkaa muutenkin nopeasti hidastamaan elintoimintoja.

Tällä hirvellä kävi hyvä tuuri, kun paikalla sattui olemaan ihmisiä, jotka halusivat auttaa sitä. Pitkän uurastuksen jälkeen sonni saadaan ylös vedestä ja se pääsee jatkamaan matkaansa.

Mikal Bartosik on Floridalainen cheerleader, joka on ollut tanssiaisissa jo kahdesti. Kolmannella kerralla Mikal päätti yllättää hänen autistisen kaverinsa, pyytämällä tätä tanssiasiin.

Jonathanin reaktio on aivan ihana, kun hän huomaa Mikalin kutsun. Jos aitoa onnellisuutta ja innostuneisuutta pitäisi jollakin tavoin kuvata, niin tämä video olisi siitä hyvä esimerkki.

Evästevalinnat