Neljä pientä samanikäistä naperoa makaa äitinsä kanssa sängyllä. Isä alkaa päästellä pörinä-ääniä ja kaikki neljä vauvaa kikattaa onnellisina. Tämä “nauru tarttuu”-efekti toimii varmaan myös toisinpäin eli kun yhdellä on suru puserossa niin on sitten kaikilla.

Battlefield 4 on peligenren uudelleen määrittävä toimintamenestys, joka hämärtää pelin ja kunnian rajoja. Dynaamisesti tuhoutuvan ympäristön, eeppisten ajoneuvotaistelujan ja täysimittaisen sodan kaaoksen myötä Battlefield 4 antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ainutlaatuisen viihde-elämyksen kokemiseksi.

Ainoastaan Battlefieldissä voit tuhota padon perustat tai muuttaa kokonaisen pilvenpiirtäjän raunioiksi. Ainoastaan Battlefieldissä voit johtaa merihyökkäystä sotalaivasta käsin. Battlefield antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän pelatessasi vahvuuksillesi ja luodessasi oman tiesi voittoon.


• Vain Battlefieldissä voit kokean Levolutionin, maiseman reaaliaikaisen muuttumisen, interaktiivisten ja jokaiseen liikkeeseesi reagoivien ympäristöjen myötä. Tämä takaa että että matsit ovat joka kerta erilaisia.

• Vain Battlefieldissa koet huipputehokkaan ja vaikuttavan Frostbite 3 -moottorin voiman, joka tuo vertaansa vailla olevan äänen- ja kuvanlaadun ja tekee pelistä inhimillisemmän, dramaattisemman ja uskottavamman.


• Vain Battlefieldissa voit kokea totaalisen sodan, joka antaa sinun pelata omien vahvuuksiesi mukaan ja luoda oma tiesi voittoon.

• Vain Battlefieldissä pääset dominoimaan maata, ilmatilaa ja merta täysin uudella, intensiivisellä ajoneuvotaistelulla.

• Vain Battlefieldissä voit johtaa ryhmääsi Commander Modessa, jossa otat johtoaseman ja käännät taistelujen kulun joko pelikoneeltasi käsin tai vaikkapa ollessasi liikeessä tabletin kera.


• Vain Battlefieldissä pystyt murskaamaan vihollistasi suojaavat rakennukset. Vain Battlefieldissä johdat hyökkäysryhmää tykkiveneen perästä. Battlefield antaa sinulle vapauden tehdä enemmän ja olla enemmän hyödyntäen vahvuuksiasi ja luoden omaa polkuasi voittoon.

• Sen tunnusomaisen moninpelin lisäksi Battlefield 4 sisältää intensiivisen ja dramaattisen hahmovetoisen kampanjan, joka alkaa tärkeiden amerikkalaisten henkilöiden evakuoinnista Shanghaista ja seuraa ryhmäsi kamppailua, kun se yrittää löytää tiensä kotiin.

Koira katselee läppäriltä videota perheen kissasta, joka myös asuu saman katon alla. Pää pyörii puolelta toiselle kuin pöllöllä konsanaan. Koira ei tunnu ymmärtävän, miten kissa on sekä läppärin sisällä että vieressä pötköttämässä. Hämmentynyt eläin jopa kävelee kissan luokse tarkistaakseen, että onhan se varmasti vielä siinä.

Moni ihminen menisi täysin paniikkiin mikäli auto suistuisi tieltä jokeen. Toisin oli kuitenkin näiden herrojen tilanteessa, sillä auton suistuttua jokeen ei paljoa asiaan reagoitu.

Miesten keskustelu oltiin käännetty Youtubeen englannin kielellä, josta käänsimme sen suomen kielelle:

-“V*tun mieletöntä” 

-“Näyttää siltä, että pääsimme määränpäähämme”

-“Purjehdimmeko?”

-“Kyllä. Me purjehdimme”

-“Minne olemme menossa?”

-“No v*ttu rannikolle”

-“Lopeta sitten ratin kääntäminen”

Japanilainen 40-vuotias banaanitaiteilija Daisuke Skagami käyttää taiteen tekemiseen banaania ja neulaa. Neulan avulla hän tökkii upeita kuvia banaanin kuoreen Mona Lisasta Pikatsuun. Jokainen taideteos kestää näyttävänä ainoastaan pari päivää, minkä jälkeen taiteilija syö hedelmän.

Kuvat: All Over Press