Tässä on mäyrä nimeltä Stoffel. Se asustaa nykyään Etelä-Afrikan kansallispuistossa Moholoholossa. Stoffel pelastettiin, koska joku oli napannut mäyrän, kun se oli vielä poikanen, ja yrittänyt huonoin tuloksin tehdä siitä lemmikkiä. Koska Stoffel ei ole elänyt villissä luonnossa vapaana, se ei pärjäisi siellä. Vaikka toisin voisi luulla, sillä sen verran älykkäältä tämä kaveri vaikuttaa.

Stoffel osaa avata lukot itselleen ja tyttöystävälleen. Sitten ne kipsuttavat tiehensä – hoitajat perässään. Lukkojen avaaminen ei ole ainoa asia, jonka mäyrä taitaa, sillä se kyllä keksii keinot paeta kaikkialta.

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Sattuu hyvää, ja sattuu ikävää ja ei-toivottua. Mutta koska jokaisella meistä on vain yksi elämä elettävänään, kannattaa yrittää ottaa riemu irti myöskin niistä asioista, joita ei toivoisi kohdalleen osuvan. Niistä vastoinkäymisistä ja suunnittelemattomista asioista. Koska ilman niitä, mikään hyvä ei tuntuisi miltään.

Tähän on koottu 18 kuvaa tyypeistä, joilla on pilkettä silmäkulmassa.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde: Pleated-Jeans

Minnesota Wildissä pelaava Mikael Granlund iski upean maalin Colorado Avalanchea vastaan käydyssä ottelussa. Maali ratkaisi ottelun välittömästi, sillä tiukka kamppailu oli kerennyt edetä jo ensimmäiseen jatkoerään.

Puolustajat näyttivät olevan ihmeissään, kun yhtäkkiä kiekko olikin maalissa.

 

Mitä vielä voisi opettaa koiralle, joka osaa istua, käydä maahan ja antaa tassua? No esimerkiksi näyttämään kieltä. Tämä Shih tzun pentu Cooper osaa sen jo. Kun omistaja pyytää, se työntää kielensä ulos. Sitten se saa tietysti herkkupalan. Ja uudestaan. Ja vielä kerran.

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tähän lauseeseen kiteytyy paljon, ja juuri sitä valokuvaus on. Tuloksena syntyy mitä hauskimpia tilanteita ja kuvia, joita on ilo katsella.

Aina ei kuitenkaan tarvitse odottaa oikeaa hetkeä, kun sellaisen voi tekaista itse.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Lähteet: Imgur, Reddit