Nettiin ladataan päivittäin sadoittain hienoja videoita, joissa ihmiset suorittavat erilaisia temppuja. Välillä videoita saattaa olla vaikeaa löytää, joten on mukavaa, kun ne kootaan samalle videolle.

Suurin osa tempuista on erittäin vaarallisia ja ne vaativat paljon kokemusta, joten älä kokeile niitä kotona!

AC/DC on yksi maailman tunnetuimmista rock-bändeistä ja sen kappaleita soitetaan edelleen ympäriinsä. Tämä versio bändin ”thunderstruck” kappaleesta on kuitenkin erittäin ainutlaatuinen.

Oletko ennen nähnyt miestä, joka soittaa AC/DC:tä tultasyöksevällä säkkipillillä?

”Ghost Pepper” niminen chililaji on tällä hetkellä maailman vahvin chili, jota harva on uskaltanut edes maistaa. Tällä videolla huomiota kaipaava mies päätti syödä 3 kappaletta kyseisiä chilejä ja naama oli tempauksen jälkeen melko tuskaisen näköinen. Mies sanoi sokaistuneensa tulisuudesta ja edes maidon juomisesta ei meinannut tulla mitään.

Toivottavasti mies toipui tempustaan ilman vakavempia seurauksia!

Häissä monet ihmiset nauttivat liikaa alkoholia, jonka seurauksena syntyy noloja tilanteita. Yleensä tilanteista selvitään vain naurulla ja muutamalla punastumisella, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen.

Humalassa ollut nainen tanssi ympäri telttaa ja valitsi lopulta väärän tangon, jonka varressa hän strippasi. Muutaman hienon liikkeen jälkeen tolppa pettää ja teltta kaatuu. Voimme olla varmoja, että morsian oli varmasti tyytyväinen kaverinsa käytökseen!

Jalkapalloa pidetään miesvaltaisena lajina, mutta myös moni nainen on loistava jalkapalloilija. Tällä videolla naispelaaja suorittaa loistavia temppuja jalkapallolla.