Rakkaus on sitä, että rinnalla kulkee ihminen, joka tuntee sinut läpikotaisin, eikä tuomitse sinua edes virheistäsi. Parhaimmillaan rakastuminen on ihanaa tunnemyrskyä, eikä omaa kumppaniaan malta olla pusuttelmatta päivästä toiseen.

City-lehden Deitti.net on saattanut pariskuntia yhteen jo lähes kaksikymmentä vuotta. Lue tästä kymmenen ihanaa rakkaustarinaa, jotka kaikki ovat saaneet alkunsa ilmoituksesta Deitti.netissä.

38 v. nainen
Alettiin chattailla cityn chatissa sitten, tavattiin, alettiin olemaan.
Nykyään meillä on kolme suloista lasta joista vanhin on 7-vuotias. Toimimme yhdessä yrittäjinä. Meitä yhdisti erityisesti samanlaiset elämänarvot. Lienemme yksiä vanhimpia match-palvelun kautta yhdessä edelleen olevia?

40 v. mies
Tapasimme kerran, toisen, kolmannen… Nyt takanamme on 12 yhteistä vuotta. Lapsia on kaksi, omakotitalon pihassa on perunamaa ja kaksi farmariautoa. Koiraa ei ole allergian takia. Sormuksetkin löytyvät sormista.
Ilman deitti.nettiä tätä kaikkea, mitä ympärilläni nyt näen, ei olisi. Elämä on joskus ihmeellistä.

rustic barn wedding sunset couple love28 v. nainen
Laitoin ilmoituksen Cityn Deittiin tammikuussa 2009. Muutaman ”ohilyönnin” jälkeen postilaatikkoon napsahti hyvinkin tavalliselta ja normaalilta kuulostava viesti. Päädyimme lähtemään leffaan katsomaan silloista uutuutta Rööperiä. Siitä asti on yhdessä taivallettu.

45 v. mies
Koulun lehden toimittajana tein juttua uudesta palvelusta nimeltään deitti.net. Vuosi oli 1997. Pikainen ilmoitus tuotti muutaman vastauksen. Yhden kanssa tuli juuri 15 vuotta naimisissa täyteen.

21 v. nainen
Vastauksia tuli parin viikon sisällä useita kymmeniä, mutta yksi vastaajista erottui selkeästi joukosta. Laiteltiin siinä noin viikon ajan sähköpostia ja ihmeteltiin kuinka samanlaisia ollaan. Sen jälkeen tavattiin. Kohta tulee kymmenes seurustelukuukausi täyteen.

32 v. mies
Laitoin imoituksen marraskuussa 2011, tositarkoituksella. Enpä olisi uskonut löytäväni ihanaa naista elämääni, jolla arvot kohdallaan. Tiesin löytäneeni jotain mitä olin luullut löytäneeni jo aikaa sitten, kolmessa viikossa asuimme yhdessä. Häitä tanssittiin 29.2.2012. Perheessä nyt kaksi koiraa ja kissa, vaimoni ja minä.

Young affectionate couple kissing tenderly on Christmas street

29 v. nainen
Vastasin miehelle, jonka yhteinen tapaaminen oli ja meni, toiset tapaamiset tuli ja meni. Jossakin vaiheessa rakastuin häneen. Ehkä tiesin silloin että hän sopii minun mieheksi. 1.1.2000 menimme kihloihin ja vieläkin olemme, tosin ilman yhteisiä lapsia.

42 v. mies
Löysin Deitti.netistä elämäni naisen viime vuoden lopulla. Nyt asumme yhdessä, syksyllä naimisiin ja yhteistä perheenlisäystä tuloillaan. En olisi ikinä uskonut, että näin kävisi. Kaikki vaan loksahti kohdalleen melkeinpä ensitreffeillä, kun olimme pari viikkoa ensin kirjoitelleet.

19 v. nainen
Olin aivan yksinäinen vegaani ja ehkä kärkäskin mielipiteiltäni. Kirjoitin puolifiilareilla tuntemuksiani ja mitä tapahtuikaan! Poikaystäväni on Parolan Panssariprikaatin Ylikersantti, kaikkea mitä inhosin… Rakkaus on sokeaa.

32 v. mies
Etsin Sitä Oikeaa monta vuotta, kunnes 30-vuotiaana löysin hänet Deitti.netistä. Nyt olemme naimisissa ja lapsikin on. Menetimme neitsyytemme toisillemme, eikä elämässämme tule olemaan muita seksikumppaneita kuin toisemme.

Closeup of couple making heart shape with hands

Lisää rakkaustarinoita voit lukea, sekä laittaa oman ilmoituksen esille Deitti.netissä. <3

Kaivopuistossa järjestettiin sunnuntaina 22. toukokuuta Helsinki Puppy Parade eli pentuparaati. Paikalle kerääntyi suuri joukko ihmisiä ja tietenkin koiranpentuja, joita sai rapsutella ja valokuvata niin paljon kuin halusi.

Vivas kävi paikan päällä kuvaamassa supersuloisia koiruleita ja lopputulos saa koirakuumeen vain kasvamaan. Mikä on sinun suosikkisi videon pörröisistä pennuista?

Aurinkoinen iltapäivä huipentui kulkueeseen ja koirat astelivat omistajiensa kanssa tietä pitkin kuin mallit catwalkilla. Tapahtuma oli avoin kaikille koirille ikään ja rotuun katsomatta.

Koirat pystyvät tulkitsemaan ihmisiä äänenvoimakkuuden ja sen puheen sävyn perusteella.

Videolla husky loikoilee sohvalla, kun sen omistaja alkaa puhumaan sille. Omistaja kertoo, että hän rakastaa huskya, minkä jälkeen eläin vastaa ulvomalla hellyyttävästi.

Oletko koskaan miettinyt, mitä kissasi tekee silloin, kun se on yksin kotona – No luultavasti se tanssii balettia ja haaveilee urasta kansallisoopperassa.

Twitterissä suuren suosion kerännyt balettikissa hyppelehtii kauniisti ja vaivattomasti. Sen liikkeet ovat sulavia ja tuhansien tuntien harjoittelu alkaa näkymään varmoina suorituksina.

Katso alta parhaita paloja:

Lähde: BoredPanda

Lääkärit ja insinöörit ovat kehittäneet prototyypin pyörätuolista, joka mahdollistaa alaraajoistaan halvaantuneita nousta seisomaan ja liikkumaan samaan aikaan. Tuote ei ole vielä kaupallisessa levityksessä, mutta sen keksijät toivovat saavan sen markkinoille pian.

Seisomapyörätuolin etuja ovat esimerkiksi luiden vahvistaminen ja terveyden parantuminen, kun ei tarvitse istua liian pitkiä aikoja. Se myös mahdollistaa käyttäjänsä keskustella muiden ihmisten kanssa fyysisesti samalla tasolla, eikä aina alhaalta ylöspäin.

Lähde: Business Insider

Evästevalinnat