Manhattanin kadunkulmista voi löytää helposti pikapitsaravintolan, josta saa heti mukaansa ihan kelpo pitsan dollarilla eli noin 70 sentillä. Tai itse asiassa yleensä dollarilla saa  1/4 osan pitsasta, mutta ei kokonaiselle pitsallekaan paljoa summaa kerry. Tietenkin, jos ruoka on näin halpaa, voi myös epäillä ruoan laatua, joten lihatuotteita kannattaa välttää.

Toinen ääripää on sitten tämä 1000 dollaria maksava kaviaarilettu ranskankermalla, joita ravintolan omistajan mukaan myydään 1-2 kuukaudessa.

Joskus sitä ihan miettii, miksi ihminen menee laitteisiin väkipakolla, joissa tuntee kuolevansa. Mutta ehkä se onkin niin, että niissä tuntee elävänsä. Tässä on 24 hauskaa valokuvaa huvipuistoista.

sharenator.com

funnymadworld.blogspot.com

extremefunnyhumor.com

polyvore.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

ellentv.com

safe4work.org

ellentv.com

humoropotamia.com

holytaco.com

 

Victorian putoukset sijaitsevat Afrikassa. Putoukset houkuttelevat luonnonvoimia uhmaavia vierailijoita vuosittain. Videolla pari tyttöä pääsee kahden paikallisen oppaan kanssa uimaan aivan putouksen reunalle.  Korkeita paikkoja pelkäävälle pelkkä videon katsominenkin kouraisee vatsanpohjasta. Maisemat ovat aivan käsittämättömän huikeita.

Nyt, kun Halloween ja pikkujoulut alkavat lähestyä, on aika alkaa miettiä juhlien teemoja ja pukukoodia. Toisille riittää ihan tavanomainen Lumikin tai Supermiehen asu, toisille ei. Tässä näet 18 erikoista asuvalintaa tai -vaihtoehtoa.

themetapicture.com

retailhellunderground.com

funny-potato.com

crazyfunnypictures.blogspot.com

weknowmemes.com

halloweenblog.webs.com

quotes-pictures.feedio.net

ahelloween.blogspot.com

doblelol.com

themetapicture.com

lolriot.com

ahelloween.blogspot.com

everydayfunnyfunny.com

thechive.com

uselesshumor.com

oddee.com

consumerist.com

oddee.com

Adam LeWinter ja Jeff Orlowski olivat läntisellä puolella Grönlantia kuvaamassa jäätikössä tapahtuvia muutoksia. Toukokuussa 2008 se tapahtui – suurin koskaan videolle kuvattu jäätikön sulaminen ja hajoaminen.

Kokonaisuudessaan prosessi kesti 75 minuuttia. Jäätikkö vetäytyi noin 1,6 kilometrin verran. Alue oli leveydeltään lähes viisi kilometriä ja jäätikön korkeus oli noin 900 metriä.

Miesten kuvaama ja ohjaama dokumentti Chasing Ice (2012) on voittanut jo yli 30 palkintoa ympäri maailmaa.