Mm. Sims ja NHL pelisarjoista tuttu Electronic Arts on joutunut kiperään tilanteeseen. Yrityksen Facebook-sivut ovat täynnä K18 materiaalia, kun pelifirmaa merkitään hieman kyseenalaisiin kuviin.

Electronic Artsia merkitään lähinnä japanilaiseen piirrettyyn pornoon, EA:n kilpailijan Valven perustajan Gabe Newelin kuviin sekä kuviin missä Sims-hahmot harrastavat seksiä.

EAn valokuvaseinää voit katsella tästä linkistä. (K-18!)


Kädenväännössä nähdään usein tilanteita, kun toisen ihmisen käsi menee sijoiltaan tai napsahtaa poikki. Suurten voimien kohdatessa ei auta vaikka lihakset ovatkin kunnossa, sillä luut voivat joutua vielä kovempaan koetukseen. Jos harrastat kädenvääntöä suosittelemme harkitsemaan harrastuksen vaihtamista.


Marquese Scott osaa tanssia häkellyttävän taitavasti. Miehen liikkeet ovat niin sulavat, että niitä on vaikea uskoa todeksi. Videota katsoessa näyttää siltä, kuin mies leikkisi painovoiman kanssa, mutta todellisuudessa tanssitaidot ovat vuosien rankkojen harjoitusten tulos.

Kappale: Pumped Up Kicks – Foster The People
Seuraa miestä Twitterissä: https://twitter.com/officialwhzgud


Easton niminen lapsi menettää videolla ensimmäisen maitohampaansa sitomalla narun radio-ohjattavaan autoon. Hetken kuluttua poika painaa kaasua ja hammas irtoaa helposti.

Jättisuosioon noussut Psy esiintyi eilen Ellen Degeneres Showssa. Korealainen artisti tuli sisään tyylillä, yleisön hurratessa.

Muina vieraina olivat Simon Cowell ja Britney Spears, joista jälkimmäinen pääsi opettelemaan Ganganm Styleä.

Ellen Degenereksen kehottaessa Britneytä ottamaan korkokengät pois, Psy kertoo että Gangam Stylen ideologia on pukeutua tyylikkäästi ja tanssia kliseisesti.

Evästevalinnat