Meikillä saa muokattua kasvojen ulkonäköä oikeastaan ihan millaiseksi vain. Tekniikkaa kutsutaan countouring-meikiksi ja se on kasvattanut suosiotaan vuosien varrella meikkaajien keskuudessa.

Eräs hiustaiteilija on keksinyt ehostaa myös niskaansa tiettyjä kampauksia varten. Tarkoituksena on saada niska näyttämään kapeammalta, levittämällä tummaa aurinkopuuteria sivuille ja keskelle vaaleaa valokynää.

 

Sormenjälkiä tutkivaa tiedettä kutsutaan dermatoglyfiaksi ja toisinaan sormenjäljet saattavat kertoa jotain hyvinkin olennaista kantajastaan. Vertaa omia sormiasi (erityisesti peukaloa) allaolevaan kuvaan ja katso, miten hyvin kuvaus vastaa sinua.

peukalot

A.

Silmukka sormenjäljessä kertoo, että sen omistajalla on yleensä vakaa ja rauhallinen luonne. He ovat auliita auttamaan toisia ja saavat helposti uusia ystäviä. Jos sinulla on sormenjäljessäsi silmukka, sinulla on todennäköisesti paljon mielikuvitusta ja olet ahkera unelmoimaan.

 

B. 

Mikäli sormenjälkesi koostuu kuvan kaltaisesti kaarista, olet todennäköisesti energinen ja itsevarma ihminen. Kaarisormenjälkeä kantavien itsevarmuus näkyy kaikessa mitä he tekevät – sanoissa, ryhdissä, ilmeissä ja liikkeissä. He ovat jääräpäisen uskollisia ja luotettavia ystäviä.

 

C.

Pyörteet sormenpäässä kertovat nopeasta oppijasta, joka tarkkailee valppaasti ympäristöään. C-sormenjäljen omistavat henkilöt kaipaavat paljon omaa rauhaa ja aikaa ajatuksilleen. Jos henkilön kummassakin etusormessa on pyörteitä, kertoo se, että henkilö on synnynnäinen suuri ajattelija.

Iän kertyessä turhat asiat ja kysymykset eivät enää jaksa kiinnostaa ja omana itsenään oleminen on parasta, mitä voi olla. Flossie Dickey on saavuttanut huiman sadankymmenen vuoden iän.

Naisella on valtava määrä lapsenlapsia ja tämän vuoksi hänen luonaan käy vieraita usein. Reportterilla oli vaikea saada mitään tietoa irti Flossiesta, sillä mummoa ei kiinnostanut vastata turhanpäiväisiin kysymyksiin.

Flossie Dickeyn reaktioista reportterin esittämiin kysymyksiin on tullut todellinen nettihitti.

Virginia McLaurin on iloinen ja virkeä 106-vuotias ja hänen elämänsä suurin haave on ollut päästä tapaamaan Yhdysvaltojen presidenttiä Barack Obamaa.

Hänen toiveensa kuultiin, eikä McLaurin malttanut olla tanssahtelematta riemusta Valkoisessa talossa nähdessään presidenttipariskunnan. Video on erinomainen osoitus siitä, että unelmat voivat käydä toteen, eikä ole ikä ole sille mikään este.

 

Dance Party with 106-year-old Virginia McLaurinWhat’s the secret to still dancing at 106? Watch 106-year-old Virginia McLaurin fulfill her dream of visiting the White House and meeting President Obama. #BlackHistoryMonth

Posted by The White House on Sunday, 21 February 2016

Matt Harvey sattui paikalle, kun hän näki miehen, joka teki uhkarohkeita temppuja. Tämän seurauksena Matt päätti antaa tapaamalleen hurjapäälle GoPro-kameransa, jotta hän voisi kuvata seuraavan temppunsa.

Miehen lähtiessä kiipeämään kohti sillan huippua, alkaa katsojan mahassa tuntumaan. Kun hurjapää pääsee ylös asti, hän hyppää alas sillalta suoraan rotkoon.