Kesällä festarit ovat todella suosittuja tapahtumia ja joillekkin festareille ihmisiä kerääntyy ympäri maailmaa. Festarit koostuvat erilaisista aktiviteeteista sekä usein festareilla esiintyy useita eri artisteja. Tapahtuma kestää yleensä kaksi päivää ja juhlijat nukkuvat usein teltoissa festarialueella.

Festareilla on yleensä melkoinen tungos eivätkä ihmiset kiinnitä huomiota toisten tekemisiin tai käytökseen. Videolla esiintyvä poika ja tyttö kumminkin herättivät huomiota nololla kuvaamisen arvoisella tanssimisellaan.

Vauvavideot ihastuttavat monia ihmisiä netissä päivittäin niiden suloisuuden ja vilpittömyyden takia. Moni haluaa oman lapsen jossakin elämänvaiheessa, sillä on mukava katsoa lapsien kasvua ja kehitystä.

Tälle videolle on kerätty pätkiä vauvoista, jotka nauravat holtittomasti. Mikäli päiväsi on ollut hieman synkkä, tämän videon jälkeen tilanne on varmasti toinen!

Japanilaiset osaavat tehdä paljon upeita asioita, mutta elokuvissa näytettävien mainosten kanssa on vielä harjoittelemista. Kuinka borat-asussa oleva mies liittyy siihen, että elokuvissa ei saa esimerkiksi puhua kännykällä?

Lopussa miehen alapää alkaa hohtamaan ja suurinosa ihmisistä ei varmasti halua edes tietää mitä tapahtui.

Hammaslääkärissä saatu puudutus saattaa turruttaa ihmisen hetkeksi omiin maailmoihinsa. Puudutuksen jälkeen saattaa myös tuntua siltä, kuin suussa olisi jotakin ylimääräistä.

Videon tyttö oli erittäin huolissaan itsestään, sillä hän oli aivan varma siitä, että jokin oli huonosti. Äiti ei tilanteesta välittänyt vaan kuvasi lapsensa sekoilut videolle, jonka jälkeen latasi ne nettiin.

Bert niminen kissa ei missään nimessä halua kotiinsa muita kissoja, jonka tämä video hyvin osoittaa. Videolla ärhäkkä kissa antaa ilmapallolle opetuksen. Eläin ei ilmeisesti ymmärtänyt ilmapallon olleen lahja sille.

Toivottavasti kissan syntymäpäivä ei kuitenkaan mennyt pilalle pienestä välikohtauksesta huolimatta.