http://www.youtube.com/watch?v=ZrjDznOSEdE

Tunnelma Sotshin talviolympialaisissa on tällä hetkellä vähintäänkin kireä ja juuri tästä syystä tämä norjalaisen XXL-firman olympiamainos on todella loistava. On hienoa, että maat uskaltavat ottaa kantaa ja vielä hienompaa on, että kannanotto tehdään hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa. Hyvä Norja!

Talviolympialaiset ovat nostaneet paljon puhetta Venäjän ihmisoikeustilanteesta. Useat valtionpäämiehet jättäytyvät matkustamasta olympialaisiin protestoidakseen Venäjän ihmisoikeuspolitiikkaa, erityisesti lakia niin sanotusta ”homopropagandasta”. Venäjän parlamentti on asettunut tukemaan lakiesitystä, joka kieltää ”homoseksuaalisuuden edistämisen” alaikäisten keskuudessa. Laki kriminalisoi ”homoseksuaalisen propagandan” levittämisen 500 000 ruplan suuruisen sakkorangaistuksen uhalla. Venäjän lainsäädännössä ei ole määritelty mitä ’homoseksuaalisuuden edistämisellä’ tarkoitetaan. Tämän vuoksi lakia on mahdollista soveltaa hyvin löyhästi.

Ranskan presidentti François Hollande on ilmoittanut suoraan boikotoivansa olympialaisia. Lisäksi muun muassa Angela MerkelJoachim GauckBarack ObamaJoe BidenDavid Cameron ja Fredrik Reinfeldt ovat ilmoittaneet jättäytyvänsä olympialaisista syytä täsmentämättä. Toivotaan, että seuraavat olympialaiset päästään järjestämään ilman vastaavaa ilmapiiriä.

Tiedäthän sen tilanteen, kun istut koneessa valmiina lähtöön ja lentoemännät alkavat kerrata turvallisuusohjeita? Niitä ei oikein koskaan malttaisi jaksaa kuunnella, vaikka ne hyvin tärkeitä ovatkin.

Uusi-Seelantilainen lentoyhtiö päätti tehdä turvallisuusohjeiden kertomisesta mielenkiintoista ja palkkasi Sports Illustrated bikini mallit tehtävään. Mysteeriksi tosin jää, kuinka hyvin ohjeet menevät loppujen lopuksi perille. Ainakin tytöt saavat varmasti varastettua matkustajien huomion, jos ei muuta.

Lähde: airnewzealand

GoPro kamera tippuu kesken laskuvarjohypyn maatilalle, sikojen aitaukseen. Katso mitä materiaalia se on tallentanut videolle, kun se löydetään kuukausia häviämisen jälkeen.

Ketunpoikanen rentoutuu golfkentällä. Se makoilee lyhyellä nurmella ja katselee mailat kädessä heiluvia ihmisiä. Ihmiset taasen innostuvat pällistelemään kettua, joka näyttää olevan sitä mieltä, että ”Mitä te huutelette siellä? Menkää pois.”

Sitten ketun viereen kierii golfpallo. Ja siitä alkaakin sellainen iloriehunta, ettei ole moista vähään aikaan nähty. Ainakaan ketun riehumana.

Rakkaus on pieniä asioita. Se on toisen ihmisen tuntemista päästä varpaisiin, jokaisen eleen ja ilmeen ymmärtämistä ilman sanoja, se on hymy, se on tapa koskettaa. Se arkisia asioita, hetkessä elämistä.

Schwarzkopfin mainos on onnistunut vangitsemaan videoonsa tämän kaiken. Tällainen toimii näin ystävänpäivän alla erittäin hyvin, ja miksei muulloinkin.

Evästevalinnat