Joitakin meistä on siunattu uskomattoman hyvällä ulkonäöllä ja tämän miehen kohdalla ovat todella geenit tehneet tehtävänsä. Lasse Matberg on Norjan laivaston upseeri, jonka ulkonäkö on kiinnittänyt monien huomion internetissä. Hänellä on upea pitkä tukka ja valtava parta, pitkää komeaa kehoa unohtamatta. Työnsä ulkopuolella Matberg mielellään treenaa ja laittaa ruokaa.

1.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

2.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

3.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

4.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

5.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

6.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

7.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

8.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

9.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

10.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

11.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

Lähde: Buzzfeed

Massachusettsissa sijaitsevalla ala-asteella on ehkä maailman suloisin traditio, joka tapahtuu aina keväisin.

Koulun sisäpihalla pesii joka vuosi yksi heinäsorsa, joka saa kasvattaa poikasiaan turvassa. Sorsaemo lähtee viemään poikaiseen ulos koulusta, kun poikaset ovat kuorituneet ja muutaman viikon ikäisiä. Koko koulu muodostaa tällöin tien, jota pitkin sorsat pääsevät turvallisesti lähellä sijaitsevaan lampeen.

Teemme joka päivä ostoksia, joiden valmistustavasta emme välttämättä tiedä. Nahkaiset laukut, takit tai lompakot ovat usein peräisin paikoista, joissa eläimiä kohdellaan huonosti ja epäoikeudenmukaisella tavalla.

PETAn järjestämässä kampanjassa on tarkoitus saada ihmiset tajuamaan, millaisia tuotteita he ostavat. Videolla ihmiset menevät kauppaan, jossa on nahkaisia vaatteita. Vaatteiden sisäpuolelta paljastuu kuitenkin karu totuus, joka saa kaikki shoppailijat shokkiin.17 vuotta, 3 000 jaksoa, yli 50 000 kuvausmaskia, 5 740 avustajaa ja 60 000 kohtausta.
Salatut elämät -saippuasarja tekee tänään suomalaisen viihteen historiaa maamme pitkäikäisimpänä draamasarjana. Vielä kolmen tuhannen jakson jälkeen ohjelma on todella suosittu – viime vuonna jaksojen keskikatsojamäärä oli 840 000.

Salkkarien kotitiellä Pihlajakadulla on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Muistatko esimerkiksi nämä sattumukset?

Kuka murhasi Tyyne Puustisen?

Vuonna 1999 sarja sai alkunsa naapuri Tyyne Puustisen murhamysteerillä. Teosta epäiltiin muunmuassa Saku Salinia ja tämän siskon heilaa Tommia. Oikea syyllinen on kuitenkin sarjaan palannut ja edelleen vapaalla jalalla oleva Aki Nikkinen, joka tappoi Tyynen vahingossa. Ainoa totuuden tietänyt henkilö, Markus Ekholm, kuoli häämatkalle lähtiessään huumeiden yliannostuksesta johtuvaan sydänkohtaukseen.

Lääkäri parantaa kaiken

Ylilääkärinä toimiva Kalle Laitela osaa yksin hoitaa naapureidensa syövät, raskaudet, murtumat, flunssat, erektio-ongelmat, muistinmenetykset ja ampumahaavat. Erikoislääkäreitä ei Pihlajakadulla tarvita. Samaan tapaan Helsinkiin tuntuu mahtuvan kerrallaan vain yksi poliisi – ennen se oli Sebastian Vuorelan kaksoisveljeksi paljastunut Antti Polvijärvi, tällä hetkellä Kari Taalasmaan kanssa heilasteleva Linda Eerikäinen.

Salatut elämät jatkuu MTV3-kanavalla tulevaisuudessakin, kuvassa Sieviset.

Kuolema on vain hidaste

Klassiseen saippuasarjatyyliin kuolema ei välttämättä ole Salkkareissa lopullinen. Useampikin hahmo on herännyt henkiin sarjan historian aikana. Parvekkeelta pudotettua Aaro Vaalannetta luultiin kuolleeksi monta vuotta, kunnes selvisi, että tämän äiti olikin pelastanut hänet. Ken Ojala puolestaan jäi raitovaunun alle ja kävi tuonpuoleisessa juttelemassa siskolleen, joka kannusti häntä palaamaan takaisin elävien kirjoihin. Salla Laitela todettiin kuolleeksi sen jälkeen kun hänen häissään räjähti, mutta hän heräsikin vielä ruumishuoneella henkiin.

Sarjan alussa Ismo Laitela oli jäänyt yksinhuoltajaksi vaimonsa Liisan kuoltua syöpään. Pari vuotta sitten Liisa teki kuitenkin paluun. Hän oli lavastanut kuolemansa päästäkseen eroon painostavasta suhteesta Ismon kanssa ja aloittanut elämänsä uudelleen Kristiina Pohjosena.
SalatutElamat_2013_jakso2387_004

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Kerran katujen miehet kidnappasivat Silja Salinin, jolla oli kannabisbisnes. He uhkasivat heittää Siljan happoaltaaseen. Tuoreessa muistissa on myös se, miten puoli Pihlajakatua päätyi Siperiaan lentokoneen pudottua sinne pahis-Heiskasen toimesta. Identtiset kaksoisveljet Aaro ja Eero sekoittivat pakkaa, kun Aaro kidnappasi Eeron ja esiintyi Eerona tämän puolisolle Paulalle. Ravintola Kentaurin räjähdys ravisutti sarjan faneja toden teolla – fiktiivisen ruokapaikan kuvauspaikalle vietiin jopa hautakynttilöitä.

Perutaan häät

Pihlajakadun parisuhteet eivät yleensä ole kovin pitkäikäisiä. Monet häät ovat saaneet surkean lopun. Camilla Mustavaara kuuli Kenin pettäneen häntä juuri ennen häitä. Alttarilla Camilla kieltäytyi papin siunauksesta, poistui kirkosta ja nousi helikopterin kyytiin, lähtien sarjasta toistaiseksi.

Myös Sebastian hylkäsi kihlattunsa alttarille saatuaan selville tämän tekemästä rikoksesta. Sebastian soitti kirkossa nauhan, jossa morsian Isabella Holm tunnusti ajaneensa Sebastianin entisen vaimon päälle. Kirkon ulkopuolella odottivat tällä kertaa poliisit.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Kuvat: MTV

Viiden lapsen vanhemmat Matt ja Libby ovat olleet lähes kuusi vuotta naimisissa ja ovat kuin luodut toisilleen. Kun Libby joutui pieneen onnettomuuteen ja hänen pikkurillinsä jouduttiin amputoimaan, Matt tiesi heti miten osoittaa tukensa rakkaalleen. Mies lupasi lakata pikkurillin kyntensä loppuelämän ajan samalla värillä, kuin vaimonsa yhdeksän sormenpäätä on maalattu.

 

Lähde: Buzzfeed

Evästevalinnat