Harlem Shake on suosittu hip hop tanssityyli, johon kuuluu voimakas basso. Helmikuussa 2013 ihmiset alkoviat tekemään omia Harlem Shake versioita, joista on tullut todellisia nettihittejä. Harlem Shaken perusominaisuuksiin kuuluu vartalon yläosan heiluttaminen holtittoman näköisesti.

2 päivää sitten Norjan armeija teki oman hauskan Harlem Shake versionsa, joka on kerännyt jo huimat 2,7 miljoonaa katsojaa.


Laskuvarjohyppy on hurja kokemus, jonka aikana ihminen käy läpi monia eri tunnetiloja.

Tämä mies oli selvinnyt vapaapudotuksesta, mutta kaksikon leijaillessa ilmassa ammattilainen alkoi pyörittää itseään ja miestä kovaa vauhtia. Tuloksena hypyssä mukana ollut aloittelija pyörtyi, mutta palasi kuitenkin nopeasti tajuihinsa.

Joskus saatat unohtaa asioita ja sen seurauksena aamuisin saat kokea mielenkiintoisia asioita.

Tämä mies oli jättänyt vesiletkunsa ulos ja pakkanen oli iskenyt yön aikana. Tuloksena vesiletkusta oli tullut jääkone, joka puski jääpaloja.

Nissan aikoo valloittaa talven tänään käynnistyvällä #&?%! Weather –konseptilla. Kyseessä on täysin uudenlainen kampanja, jossa kuluttajat pääsevät tekemään omia säätiedotuksia Jarno ”Jarppi” Leppälän kanssa.

#&?%! Weather –kampanjan ”keskus” on Facebookissa ja Nissanin omilla internet-sivuilla, joissa kuluttajat voivat raportoida oman paikkakuntansa säästä. Duudsonien Jarno ”Jarppi” Leppälä toimii säämiehenä, jonka persoonallisesti lukemat säätiedotukset kuvataan Nissanin #&?%! Weather –studiolla. Säävideot julkaistaan Nissanin Facebook-sivulla, josta niitä voi jakaa eteenpäin. Oman #&?%! Weather -säätiedotuksen voi tehdä kuka tahansa.

“Haluamme tarjota brändilupauksemme ”Innovation and Excitement for Everyone” mukaisesti kaikille jotain uutta ja jännittävää, ja #&?%! Weather -kampanjassa tämä toteutuu varmasti. Ihmiset valittavat usein huonosta säästä Ja meidän tavoitteenamme on tehdä tällä kampanjalla huonosta säästä hauskaa ja samalla todistaa ylivoimaisuutemme crossover-autojen valmistajana”, sanoo Taina Erkkilä, Nissan Nordic Europen viestintäjohtaja.

#&?%! Weather –sivut avautuivat Facebookissa: www.facebook.com/NissanSuomi. Omia säätiedotuksia voi lähettää Nissanin omalle säämiehelle Jarpille 4.-8.2. välisenä aikana. Kaikki huipentuu Helsingissä Narinkkatorilla järjestettävään kaksipäiväiseen tapahtumaan 8.-9.2.2013.

Vauvat tekevät hauskoja ja suloisia ilmeitä, kun ne maistelevat ja kokevat uusia asioita.

Tällä kertaa ihastuttavat vauvat kokeilevat miltä sitruuna maistuu. Tuloksena on iloisia, happamia ja järkyttyneitä ilmeitä, joille kaikki voivat nauraa.