Äidinvaisto on jotakin, minkä vain jokainen äiti voi tunnistaa ja tietää, mitä se tarkoittaa. Myös eläimillä on erittäin vahva vietti, joka ajaa niitä puolustamaan ja suojelemaan jälkikasvuaan jopa oman henkensä uhalla.

Videolla näemme surullisen tilanteen, jossa norsu yrittää pelastaa poikastaan mutakuopasta. Norsuemo kuitenkin pahensi tilannetta, sillä se työnsi kuoppaan vain lisää mutaa, yrittäessään auttaa poikastaan.

Lopulta ihmiset saivat norsun pois kuopan luota ja poikanen pelastettiin onnistuneesti.

Ihmiset osaavat olla erittäin ihania, mutta myös tavattoman julmia ja muihin kohdistuva käytös saa yleensä vaikutteita siitä, kuinka ihmistä itseään on kohdeltu. Et voi antaa muille paljoa rakkautta, mikäli et ole koskaan sitä itse saanut.

Angel-koira oli epäonninen, kun se joutui perheeseen, jossa sen omistaja nälkiinnytti eläintä tahallisesti. Onneksi pelastustyöntekijät olivat saaneet ihmisiltä vihjeitä aliravitusta koirasta ajoissa, jotta se pystyttiin pelastamaan.

Katso alla olevasta videosta, miltä koira näyttää ennen ja jälkeen:

Perheen kanssa tehdyt matkat ovat usein niistä kaikista parhaimpia, vaikka välillä tuntuisikin siltä, että “oma suku on pahin.” Mies päätti viedä koiransa hiekkarannalle temmeltävään kokonaisen päivän ajaksi. Niinpä hän lastasi peräkonttinsa koirilla ja lähti ajamaan kohti hiekkarantaa.

Eläinten reaktio on ihana, kun ne pääsevät temmeltämään ja leikkimään vapaina.

Ihmisten hajuaisti ei ole edes verrattavissa koirien hajuaistiin, sillä kyseiset eläimet haistavat pienimmätkin vivahteet, joista ihmisillä ei ole kirjaimellisesti hajuakaan. Josh Kennet työskentelee mehiläistarhassa koiransa kanssa ja molemmilla on tärkeä rooli työpaikallaan.

Joshin koira pystyy haistamaan mehiläisten keskuudessa leviävän sairauden, joka nopeassa ajassa tappaa kaikki pesässä elävät hyönteiset. Koira pystyy kuitenkin huomaamaan sairauden tuottaman hajun ajoissa, jolloin tartunnan saaneet mehiläiset voidaan eristää ennen kuin tauti leviää.

Josh teetti koiralleen työasun, jonka seurauksena se ei saanut enää pistoksia mehiläisiltä. Ihmiset eivät tienneet koiran tärkeästä työstä ja suuttuivat, kun mies oli pukenut koiransa “pelleasuun.”

Kaduille hylätyn puudelin turkki oli erittäin huonossa kunnossa ja eläin oli muutenkin nälkiintynyt ja vihainen. On kuitenkin hienoa huomata, kuinka eläin muuttuu lähes hetkessä, kun se huomaa, että paikalle tulleet ihmiset eivät aio vahingoittaa sitä.

Ennen ja jälkeen videon ero on niin suuri, että eläintä on vaikea tunnistaa samaksi.