Raju-norsun tarina sattuu hirmuisesti sydämeen, mutta onneksi kaikki päättyi lopulta hyvin.

Raju on noin 50-vuotias. Sen historiaa ei tiedetä tarkemmin, mutta se on viety emolta norsun ollessa vielä poikanen. Sitten Raju on kierrellyt Intiassa eri omistajilla, ollut turistien kuvausten kohteena koko elämänsä. Ruokaa se ei ole juurikaan saanut. Nälkäisenä se on joutunut syömään jopa roskia ja muovia. Eikä se ole koskaan ollut vapaa.

Ennen kuin nyt.

Norsun entinen omistaja halusi ansaita eläimen avulla rahaa. Raha taas tuli turisteilta.

Raju oli koko elämänsä kiinni kahleissa, joissa oli terävät piikit, ja se työskenteli aamusta iltaan ilman taukoja tai kunnon ruokaa.

Kun pelastajat saapuivat paikalle…

… Raju itki vuolaasti. Norsu ymmärsi, että sitä tultiin auttamaan.

Raju kuljetettiin auton lavalla pois. Sen edellinen omistaja yritti kaikin keinoin estää pelastajia viemästä norsua muun muassa tukkimalla tien.

Eläinlääkäri istui auton katolla ja varmisti, että Rajulla on matkan aikana kaikki hyvin.

Rajun monta uutta ystävää odotti kaveriaan jo innokkaana.

Norsu oli kuitenkin todella väsynyt kaikesta…

… ja se halusi levätä.

Mutta kun Raju sai energiaa, se otti iloisena ensimmäiset askeleensa vapaana norsuna.

Ja heitteli vettä päällensä. Elämänsä ensimmäisen kerran.

Kun Raju vihdoin sai kunnon ruokaa, se kuljetteli banaaneita mukanaan ihan huvin vuoksi – välipalana.

Ruokaa se saikin! Henkilökunta osti Rajulle lavallisen hedelmiä.

Raju oli vihdoin onnellinen…

… ja vapaa.

Lähde: Wildlife SOS India

Videolla oleva leijona esiintyi aikaisemmin sirkuksessa, jossa sitä kohdeltiin huonosti. Eläin oli todella aliravittu ja sitä piestiin. Kun leijonan pelastanut nainen saapuu tapamaan ystäväänsä kuuden vuoden tauon jälkeen, eläimen reaktio on todella koskettava. Se halaa ja suukottelee naista eikä halua laskea tästä irti.

Mies astuu juoksumatolle ja hetken näyttää siltä, että tässä on ihan tavallinen treeni alkamassa.

Mutta ei.

Hän aloittaa näpsäkän näköisen tanssimisen Uptown Funk -kappaleen tahdissa. Ei tästä voi tulla kuin hyvälle mielelle. Pisteet sille, joka “juoksee” matolla samanlaisella tyylillä julkisella kuntosalilla.

Miehet eivät voi aavistaakaan, kuinka vaikeaa on meikata täydelliset kissansilmät. Se vaatii vakaata kättä, kärsivällisyyttä ja paljon harjoittelemista. Videolla miehet saavat kokeilla silmänrajaamista. Lopputuloksena miehillä oli meikkiä ympäri silmäluomia, nenää ja poskia. Ei se niin helppoa tainnutkaan olla.

Tällaista taidonnäytettä on ilo katsella.

Kaksikko nimeltä MainTenanT vetää kauniin esityksen, joka ihmetyttää yleisöä ihan loppumetreille asti. Nicolas Besnard on ammattitanssija, ja hän on esiintynyt muun muassa Cirque de Soleilissa. Hänen partnerinsa Shenea Booth on taas kaksinkertainen maailmanmestari akrobatiavoimistelussa. Näiden kahden taidonnäytteiden yhdistelmä saa yleisön haukkomaan henkeään.