Norsuilla on äärimmäisen hyvä muisti, jonka avulla ne pystyvät vaeltamaan satoja tai jopa tuhansia kilometrejä, löytääkseen vettä savanneilta ja aavikoilta. Hyvä muisti ei kuitenkaan ulotu vain veden löytämiseen, sillä norsuilla on myös äärimmäisen läheiset ystävyyssiteet.

Tennesseen eläinsuojelualueella elävä norsu, Tarra, tapaa ystävänsä kolmen viikon tauon jälkeen. Sen ystävä ei ole kuitenkaan norsu, vaan koira nimeltä Bella.

Bella loukkasi aiemmin selkänsä, jonka vuoksi se täytyi viedä eläinlääkäriin toipumaan kolmeksi viikoksi.

Videolla saamme nähdä koskettavan jälleennäkemisen, joka jälleen osoittaa, kuinka lojaaleja ja ihania eläimiä ovat.

Pienenä äidit usein tarkkailevat ystäväpiiriäsi, sillä he tietävät, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Toisaalta hyvässä porukassa saadaan myös paljon hyvääkin aikaiseksi, joten ole tarkkana, kun valitset oman seurasi!

Tämä kissa on perinteisten kissakavereiden sijasta saanut itselleen koirakavereita. Kaveruksilla näyttää olevan mukavaa ja on hauska huomata, kuinka kissa on alkanut käyttäytyä aivan kuin koira. Videolla omistaja pyytää koiriaan pyörähtämään ja hetken kuluttua kissa tekee tempun perässä.

Seura tekee kaltaisekseen ja tämä kissa on siitä elävä esimerkki.

Erilaiset valokuvausprojektit ovat kiehtovaa katsottavaa ja internet on mahdollistanut sen, että me pystymme katsomaan eri puolilta maailmaa kuvattuja videoita. Tämä valokuvausprojekti poikkeaa muista sillä, että se on kuvattu vedellä täytetyn ämpärin pohjalta. Saatatin tässä vaiheessa jo miettiä, että miten tällaisella idealla voi saada minkäänlaisia kuvia otettua.

Tulet luultavasti kuitenkin yllättymään, kun katsot alla olevan videon ja näet, kuinka monet eläimet käyvät vesiämpärin luona hakemassa nesteytystä. Hiiri oli mielestämme kaikista suloisin ämpärille ilmestynyt eläin.

Miljoonat eläimet joutuvat kokemaan vuosittain käsittämätöntä julmuutta, kun niitä kohdellaan kaltoin tai hylätään kaduille. Caitlyn oli joutunut elämään surullista elämää ja tilanne paheni entisestään, kun sen hullu omistaja päätti teipata eläimen kuonon kiinni.

Eläinlääkärit olivat ihmeissään, että koira oli edes hengissä kokemansa jälkeen. Eläin toipui lopulta rankoista kokemuksistaan, mutta sen kuonoon jäi pysyvät arvet.

Caitlynille järjestettiin pienimuotoiset juhlat, jossa koira sai olla iloisesti uusien ystäviensä kanssa. On ihana nähdä, kuinka pelokas ja surullinen koira on vihdoin muuttunut iloisemmaksi ja se uskaltaa olla oma itsensä.

Eläimet tarvitsevat silloin tällöin apuamme, kun ne joutuvat esimerkiksi pentuina oman onnensa nojaan. Pennut tarvitsevat huolenpitoa, turvaa ja ruokaa, jota ei välttämättä ole saatavilla ilman emoa. Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka haluavat auttaa näitä hädässä olevia karvaturreja.

Casey Andersonin ja harmaakarhu, Brutuksen, tarina on kuitenkin hieman ainutlaatuisempi kuin perinteisten pelastustarinoiden. Mies pelasti Brutuksen, joka oli vasta pentu ja piti siitä huolta niin kauan, kunnes eläin oli täysikasvuinen.

Tällä videolla saamme nähdä koskettavan hetken, jossa harmaakarhu ja mies kohtaavat vuosien tauon jälkeen. Jälleennäkeminen on tunteikas, eivätkö vanhat ystävykset peittele iloaan.