Pieni norsunpoikanen oli Afrikassa tippunut mutakuoppaan, eikä se päässyt ylös äidin tai omin avuin. Ohi menneet ihmiset päättivät auttaa norsunpoikasta ja he saivat vedettyä sen ylös köysien avulla. Äitinorsu oli kuitenkin jo lähtenyt paikalta, mutta onneksi se ei ollut kerennyt kävelemään kovin kauas. Lopussa äidin ja lapsen kohtaaminen on todella hellyyttävä ja koskettava. Jos et jaksa katsoa koko videota, niin suosittelemme hieman yli puoleenväliin.


charlitabonita10 niminen käyttäjä oli päättänyt tehdä hauskan videon, jossa koira tekee normaalisti ihmisen suorittamia arkisia asioita. Video lisättiin 3 päivää sitten ja se on jo nyt saanut reilusti yli satatuhatta katsojaa. Luvassa on muun muassa hampaiden pesua, pukemista ja puhelimessa puhumista.


Kissanpennulle oli juuri kehittynyt saalistusvietti, jonka ensimmäiseksi uhriksi joutui itse omistaja. Kissa vaanii peiton alla olevaa miestä ja sen nostaessa päätä kissa hyökkää ilman armoa.


Koira jahtaa kissaa, mutta yhtäkkiä kissa katoaa ja koira ihmettelee mihin se häivisi. Selitys löytyy kuitenkin viereisestä puusta…


Tämä kissanpentu halusi saada lelunsa ulos purkista, jonka tuloksen syntyi erittäin hellyyttävä video. Kissa tippuu vahingossa purkin sisään, mutta pääsee sieltä pois melko vaivattomasti. Tämä video nostaa kissakuumeen esiin, joten ole varovainen!

Evästevalinnat