Ihana pieni ja iloinen norsunpoikanen on päässyt kylpemään. Se kapuaa pieneen altaaseen kärsä edellä niin, että takajalat sojottavat kohti ilmaa. Sitten poikanen kömpii altaasta pois. Ja taas uudestaan.

Pari tätä hauskaa episodia katsomassa ollutta ihmistä pääsee suihkuttamaan norsun päälle vettä. Mutta melkein heti, kun hoitaja vaihtuu vieraisiin ihmisiin, päättää norsu ottaa ohjat omaan kärsäänsä. Se varastaa letkun itselleen ja lähtee karkuun.

Mies huomasi, että sataman laiturilla istuvan pelikaanin nokan ympärille oli kietoutunut ongensiima. Siima näytti olevan niin tiukassa solmussa, että linnun kohtalo olisi ollut nälkäkuolema. Onneksi kuitenkin mies sai pelikaanin kiinni, ja toinen mies sai otettua siiman irti. Kun nokan kunto oli tarkastettu, lintu laskettiin vapaana liihottelemaan – ja syömään.

Käärmeet kuuluvat niihin asioihin, jotka jakavat ihmiset kahteen eri ryhmään, sillä niitä joko inhotaan tai sitten rakastetaan. Monet pelkäävät käärmeitä, vaikka näistäkin matelijoista löytyy täysin vaarattomia otuksia. Tässä esittäytyy 22 pienen pientä suloista käärmettä, jotka toivottavasti poistavat hieman tuota pelkoa.

1. “Olen valmis lähtemään päivämatelulle.”

Lähde

2. Tällä kaverilla on nätti “kaulakoru” ihan omasta takaa

Lähde

3. MOI!

Lähde

4. Kuuluuko nyt paremmin?!

Lähde

5. “Moikka vaan sullekin jättiläinen!”

Lähde

6. Päiväunet omassa sängyssä eli pullonkorkissa…

Lähde

7. Moikka tytsyt…

Lähde

8. Terve maailma!

Lähde

9. Niin pieni, että sormuksesta voi tehdä sille kruunun.

Lähde

10. “Älä kutsu mua madoks. Mä oon käärme.”

Lähde

11. Kolikon kokoinen kaveri.

Lähde

12. “Täs on mun uus neule.”

Lähde

13. Tällä minillä on hienot värit

Lähde

14. Vartalorasva on tossa hyllyssä, käärmeen vieressä.

Lähde

15. Soita taas se Kuningaskobra…

Lähde

16. Tulkaa kattomaan, telkkarista tulee Frendit!

Lähde

17. Miten tällaista voi pelätä kukaan?

Lähde

18. Pieni mutta pippurinen!

Lähde

19. “Käärmesormus” sai juuri uuden merkityksen.

Lähde

20. Täydellinen paikka nukkua kaikin puolin.

Lähde

21. Näin pieniä käärmeitä ei edes lapset pelkää.

Lähde

22. Älä pelkää, mä oon ihan kiltti…

Lähde

… ja aika pienikin.

Lähde

Via Viral Nova

Tämä kaunis papukaija on nimeltään Miss Iris. Iris on siitä taitava papukaija, että se osaa peseytyä omatoimisesti, eikä se tarvitse kenenkään muun apua siihen. Miss Iris menee hanan luokse, laittaa sen päälle ja alkaa huljuttelemaan päätään ja jalkojaan juoksevan veden alla. Omistaja laittaa välillä hanaa pienemmälle, mutta turha yrittää – Miss Iris huomaa sen heti.

Omistajan ei tosiaankaan kannata jättää papukaijaansa vartioimatta yksin asuntoon, sillä tulevat vesilaskut saattavat aiheuttaa pientä paniikkia.

Koira oli saanut ihan upouuden pedin lahjaksi. Uusi peti kesti käytössä lähes päivän, kun koira oli tehnyt siitä jo selvää jälkeä. Koiran omistajan kämppis huomasi kymmenessä eri osassa olevan pedin lattialla ennen itse omistajaa, ja päätti keskustella tästä vakavasti koiran kanssa.

“Aijon kertoa omistajallesi, mitä sinä teit. Hän tulee olemaan erittäin vihainen”. Koira ymmärsi asian vakavuuden ja yritti tehdä kaikkensa, ettei kämppis kertoisi omistajalle tuhoutuneesta pedistä.