Villieläimen täytyy opetella kävelemään jo muutama minuutti syntymän jälkeen. Tämä johtuu siitä, että ympärillä vaanivat pedot voivat helposti napata pienen eläimen, joka ei pysty liikkumaan. Samaan aikaan muutkin asiat ovat täysin uusia – kuten tämän pienen norsunpoikasen tapauksessa.

“Mikä ihmeen kärsä mulla roikkuu naamassa”

Norsulaumaan oli syntynyt uusi poikanen, joka oli vastikään löytänyt oman kärsänsä. Pitkää ja kummallista “letkua” oli vaikea hallita, eikä norsunpoikanen tuntunut löytävän sille muuta kuin leikkitarkoitusta.

Norsut kuitenkin kuuluvat maailman älykkäimpien eläimien joukkoon, joten eiköhän norsunpoikanen opi nopeasti mitä erikoisella työkalulla kuuluu oikeasti tehdä.

Katso suloinen video alapuolelta!

Eläinten ystävyys ei tunne minkäänlaisia rajoja – tämän vuoksi meillä ihmisillä olisi niistä paljon opittavaa.

Kojootin ja vuohen ystävyys ei kuulosta alkuunkaan loogiselta, sillä luonnossa viili kojootti yrittäisi luultavasti syödä vuohen. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin toinen, sillä kojootti ja vuohi ovat ystävystyneet saman katon alla.

Videota katsoessa ei voisi tulla mieleenkään, että kyseiset eläimet ovat luontaisia vihollisia keskenään.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun kojootti pomppii sohvalta toiselle ja vuohi seuraa iloisesti heiluttaen samalla töpöhäntäänsä.

Koirat osaavat olla tavattoman ihania niiden omistajia ja muita perheenjäseniä kohtaan. Erityisen ihania ovat videot, joissa koirat ja lapset leikkivät yhdessä. Koira- ja vauvavideot tuovat päivään piristysruiskeen, joka auttaa jaksamaan pienten vastoinkäymisten läpi.

Tällä videolla näet pienen tyttövauvan, joka on saanut uuden ystävän. Uusi tuttava ei ole kuitenkaan ihminen, vaan suurikokoinen bokseri, joka näyttää pitävän leikkitoverinsa viihdyttämisestä.

Koira on tuonut tytön eteen pienen lelun, jota se heiluttelee ympäriinsä. Vauvan mielestä tämä yksinkertainen leikki on todella huvittava ja koira innostuu tästä entistä enemmän.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta!

Romaniassa sijaitsevaan jokeen joutunut koiranpentu oli vaarassa menettää henkensä. Eläin ei päässyt kiipeämään ylös betonista seinää pitkin – onneksi paikalla ollut sankari huomasi hädässä olevan koiran ja päätti rientää apuun.

Videon kuvaamista jatkettiin myös pelastusoperaation jälkeen ja koiran reaktio ei kaipaa sen kummempia selityksiä. Pentu juoksentelee uuden ystävänsä ympärillä ja heiluttaa iloisesti häntäänsä.

Tältä näyttää aito kiitollisuus ja onni – voit katsoa ihanan videon alapuolelta!

Koti ja maatilalla elävät eläimet voivat joskus karata kotoa etsiäkseen onnea muualta. Usein ne päätyvät kuitenkin palaamaan turvalliseen kotiinsa, jossa ruokaa ja rakkautta on tarjolla yllin kyllin.

Maatilaa pitävä mies oli lokakuussa huomannut, että yksi hänen vasikoistaan oli kadonnut. Eläintä etsittiin tuloksetta ja mies luuli sen menehtyneen.

Kului muutama kuukausi, kunnes maanviljelijä sai erikoisen ilmoituksen; puolalainen biologi oli nähnyt lehmän ja joukon biisonihärkiä, jotka olivat hyväksyneet uuden tuttavuuden laumaansa.

Lehmä ei olisi luultavasti selvinnyt hengissä ilman biisoneita.

Voit katsoa alapuolelta harvinaisesta tapauksesta kertovan videon.