Tässä kisassa ei käytetä dopingia. Kaksi kilpailijaa istuu sohvalla vierekkäin. Molempien silmät ovat puolitanassa, päät nuokkuvat eestaas, tunnelma on rento ja rauhoittunut. Uni on tulossa, mutta kumpi saavuttaa tuon autuaan tilan ensin.

Pojan taktiikka on yrittää pysyä hereillä, minkä huomaa siitä, että pojan pää pilkkii ylös ja alas. Koira taas pyrkii uneen olemalla täysin paikallaan. Molemmat taktiikat ovat erittäin suosittuja tässä lajissa. Ottelu on tiukka ja tasaväkinen. Kilpailu näyttäisikin päättyvän tasapeliin, mikä lienee paras tulos molempien kannalta. Onnittelut molemmille!

Jokainen lemmikinomistaja tietää tämän. On kyse venyttelystä, joogasta tai mistä ikinä, mihin kuuluu liikettä ja lattialla makoilua, siihen usein sisältyy pienenä ekstrana myös yksi karvakasa. Yksi karvakasa, joka on silleen, että ihan sairaan kiva, kun sä oot tässä lattialla mun kaa! Ja koko homma menee sitten näin. Namaste.

Kuin kaksi marjaa. Kyllä. Kliseiset sanonnat eivät tunnu sopivan mihinkään – paitsi tähän yhteyteen. Tämä koreografikaksikko tanssii niin täydellisesti yhteen, että esityksen lopuksi tanssioppilailta lentelee kenkiä lavalle. Keone ja Mariel Madrid ovat ammatiltaan koreografeja ja vetävät tämän jammailun Urban Dance Camp -tanssikurssilla. Erittäin kaunista!

Runeberginkadulle avattu Töölön Sävel –bar & bistro tarjoaa loistavat puitteet illanviettoon, sekä lounaalla käymiseen. Sävelen alakerrasta löytyy myös huone, joka on mahdollista varata suuremmalle ryhmälle, esimerkiksi kisakatsomoksi. bar & bistro on erikoistunut valmistamaan “flameja”, jotka muistuttavat hieman pitsoja. Tosin flamit ovat kuitenkin todella kevyitä ja sopeutuvat hyvin myös urheilijan ruokavalioon.

Viikonloppuna bistro tarjoaa asiakkailleen täyteläisen brunssin, jolla päivä lähtee hyvin käyntiin. Töölön Sävelestä löytyy todella laaja olut ja siideri valikoima, joita kannattaa tulla maistelemaan pienellä tai hieman suuremmallakin porukalla.

Flambée 11,90 € Ainekset: Ranskankermaa, artisokan sydämiä, oliivia ja fetaa.

Kylmäsavulohi flambée 12,90 € Ainekset: Ranskankermaa, kylmäsavulohta, tilliä ja parmesanjuustoa.

Kampasimpukka flambée 13,90 € Ainekset: Ranskankermaa, kampasimpukoita, kaprista ja basilikaa.

Hieman nälkäisemmille kavereille tarjolla on myös maittavia burgereita!

Käy bistrossa lounaalla ja lähetä meille palautetta.

Aukioloajat: ma – ke: 11:00 – 0:00 to – pe: 11:00 – 2:00 la: 13:00 – 2:00 su: 12:00 – 20:00

Osoite: Runeberginkatu 40

Näin helposti se käy. Ainakin tässä perheessä. Lapsi ei haluaisi istua paikallaan autossa, ja se ilmaiseekin mielipiteensä selkeästi Mutta onneksi vanhemmilla on ässä hihassa. Se on Katy Perryn kappale Dark Horse. Lapselta lähtee niin sanotusti sokka irti. Onneksi on musiikki.