Myöhästymisten, esseiden katoamisten ja poissaolojen selittelyjen kultapallilla istuvat yleensä yläkoululaiset. Bussi ei tullut. Jalka irtosi aamulla. Kissa repi kaiken. Luulin, että on jouluaatto.

Mutta tämä selitys on täyttä totta. Kaveri lienee ihmetellyt, miksi nukkuu jatkuvasti pommiin eikä herää kellon piipitykseen. Syy on koira. Se(kään) ei kestä piipitystä ja käy laittamassa herätyskellon pois päältä. ”Mikä tää ääni on? Eikö täällä saa nukkua rauhassa? Häh?”

 

Vaikka koala elää puissa, ei sillä välttämättä vielä poikasena ole hallussa kiipeily. Tämä pieni koalanpoikanen on jäänyt oksalle jumiin, se kulkee ees taas eikä tiedä mihin suuntaan menisi. Äitinsä luokse se kovasti yrittää päästä, mutta jotenkin se ei vaan onnistu.

Mutta onneksi äidit pelastavat aina kaikista pulmatilanteista. Niin myös tällä kertaa. Mamma kiipeää oksalle roikkumaan, jotta poikanen pääsee kiipeämään sen selkään turvaan. Ja kaikki on taas ok.

Ensinäkemältä nämä taideteokset muistuttavat patsaita. Ne seistä jököttävät omilla jaloillaan, valkoisina ja vakavina. Mutta jos niihin koskee, ne leviävät käsiin, venyvät sinne tänne ja palautuvat sitten taas patsasmaiseen muotoonsa. Hämmentävää. Miten tämä on mahdollista?

Kyseessä on kiinalaisen taiteilija Li Hongbon paperista tehdyt luomukset. Tämä entinen toimittaja on kiintynyt paperiin asetetta enemmän kuin tavallinen torin tallaaja, ja tällä videolla hän selittää, miten nämä mielettömät työt syntyvät.

Leikkiminen on pienenä lapsena yksi tärkeimmistä asioista, sillä sitä kautta ne oppivat kommunikoimaan, sekä tottumaan siihen että aina ei voi voittaa.

Lapset rakastavat leikkimistä ja yksi kaikkien suosikeista on ehdottomasti piilo -leikki. Aina piiloutuminen ei kuitenkaan suju onnistuneesti ja tuloksena on mitä hauskimpia tilanteita.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tärkeintä on yrittäminen, vaikka lopputulos olisikin hieman epäonnistunut!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Lähde: Twentytwowords.com

Joitakin temppuja ei todellakaan kannata kokeilla missään olosuhteissa. Tämä video on hyvä esimerkki juuri sellaisesta tempusta. Tumba nimisellä miehellä on nimittäin vaikuttava taito veitsien ja pingismailan käsittelyssä.

Videolla näet kun mies lyö pingismailalla keittiöveitset kiinni naisen pitämiin pingismailoihin. Lopuksi mukana on vielä ananas, joka kruunaa koko esityksen.