Lauralla on aina ollut pitkät ja ruskeat hiukset. Laura oli kuitenkin saanut kuulla uutisen, jota yksikään ihminen ei haluaisi kuulla – hänellä oli syöpä. Nuori nainen kuuli joutuvansa kemoterapiaan, jonka aikana myös hiukset lähtevät.

Laura halusi tehdä massiivisen muodonmuutoksen, jonka avulla hän saisi paremman itsetunnon ja edes hetkeksi muuta ajateltavaa.

Aluksi nuori nainen tuntuu epäröivän, kun parturi leikkaa hänen hiuksistaan useita senttimetrejä pois. Muutamien minuuttien jälkeen kokonaisuus alkaa hahmottua paremmin ja Laura saa kaiken lisäksi avukseen ammattimeikkaajan!

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä Lauran uusi tyyli näyttää:

Jotkin ihmiset ovat käsittämättömän taitavia luomaan arkipäiväisistä asioista uskomattomia kokonaisuuksia.

Jeffrey Michael Samudosky on tästä erinomainen esimerkki. Hän osaa muovailla puunrungoista mielettömiä veistoksia.

Millä hän tekee sen?

Moottorisahalla. Jeffrey muovailee puisia veistoksia käyttäen apunaan vain moottorisahaa ja lopputulos on kerta kaikkiaan upea. Voit katsoa alla olevalta videolta, kun mies veistelee valtavasta puunrungosta mustekalan.

Tulet varmasti yllättymään upeasta lopputuloksesta!

Naapureiden välille syntyy väistämättä eripuraa mikäli asioista ei vain yksinkertaisesti päästä yhteisymmärrykseen. Yksi klassisista esimerkeistä on auton pysäköiminen paikkaan, jossa se aiheuttaa ongelmia jollekin osapuolelle.

Strongman -kilpailuihin osallistunut mies oli huomannut riidan, jonka vuoksi hän päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Hän päätti siirtää auton, joka oli kadulle haluavan mummelin edessä.

Hakan Acar on kerännyt mainetta ”turkkilaisena hulkkina”, ja tällä kertaa hän sai hyvää voimaharjoittelua erikoisessa tilanteessa.

23-vuotias voimamies kertoo, että hänen tätinsä, Abu Mustafa, oli jo kuukausien ajan kamppaillut naapureiden kanssa väärin pysäköidyn auton vuoksi.

Abi sai kuitenkin tilanteeseensa apua, kun Hakan päätti siirtää naapurin auton pois edestä.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Taitoluistelu on laji, joka vaatii erinomaista kuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Siksi laji onkin hyvä aloittaa mahdollisimman nuorena, jotta lapsi pysyy kehityksen mukana olettaen, että hän haluu mahdollisesti kisailla vanhemmalla iällä. Tärkeintä on kuitenkin muistaa se, että harrastuksen tulee olla lapsen mielestä hauskaa.

Tällä videolla emme näe vanhaa tai edes nuorta esiintyjää, sillä tämä tyttö on vasta 3-vuotias! Nuori tyttö on elävä todiste siitä, että ikä on vain numero. Olen melko varma, että nuorukainen tulee etenemään vielä pitkälle jo hienosti alkaneella urallaan.

En ihmettele lainkaan miksi videota on katsottu yli 23 miljoonaa kertaa.

Katso alapuolelta esiintymisestä kuvattu videopätkä:

Nykyään keisarileikkaus on turvallinen vaihtoehto tapauksissa, joissa alatiesynnytys synnytys aiheuttaa liikaa riskitekijöitä.

Tällaista keisarileikkausta en ollut kuitenkaan nähnyt koskaan aikaisemmin. Sitä kutsutaankin ”luonnolliseksi keisarileikkaukseksi”, sillä vauva putkahtaa ulos itse ulos vatsasta.

Luonnollinen keisarileikkaus on parempi vaihtoehto äidille ja lapselle. Sen suorittamiseen tarvitaan huomattavasti pienempi leikkausviilto, eikä vauvaa tarvitse ”repiä” ulos vatsasta.

Voit katsoa videolta, kuinka synnytys tapahtuu tällä suhteellisen uudella menetelmällä.

Varoitus: video sisältää voimakkaita kuvia.