Saksan The Voice Kids -ohjelmassa tuomaristo ei meinannut pysyä pöksyissään, kun lavalla lauloi suuri lahjakkuus Lady Gagan Applause -kappaletta. Koska tuomaristo oli selkä esiintyjään päin, he eivät tienneet, millainen ihminen kappaletta laulaa. Pian he kuitenkin saivat nähdä, että puhdas, matala ja upea ääni lähtee 14-vuotiaasta Soufijan Ibrahimista. Lavalla olisi ihan hyvin voinut olla Lady Gaga itse.

Moni sanoo, että kaksimielisesti ajattelevilla on aina hauskempaa. Sen verran väite ainakin pitää paikkansa, että näiden kirjojen suunnittelijoilla on varmasti ollut hauskaa. Nämä lapsille tehdyt kirjat sopisivat hyvin kaikenikäisille, sillä myös aikuiset löytävät niistä hupaisia asioita.

1. Poika keinulaudalla.

2. Ky*päsaurus, eikun siis “Tsintaosaurus”.

3. Virtahepo hyppää veteen.

4. “Anna mä vähän tuuppaan tästä”.

5. Tämä poika vain kävelee ympäriinsä valtavan erektion ja donitsin kanssa.

6. Raamatussa ei kerrottu tällaisesta kohdasta.

7. Perus koulutehtävä: piirrä pentagrammi.

8. “Ei hätää, mä lohdutan sua takaapäin”.

9. Eikun ratsastamaan!

10. Star Wars -elokuvat jättivät jotain kertomatta.

11. K*llikonna.

12. Lapselle samassa paketissa värityskirja ja elinikäiset traumat.

13. Jäniksillä on jotain salaperäistä meneillään.

14. “Pidätkö siitä… Naamallasi”

15. Tämä leikki.

16. Kuva selvästi opettaa kuinka samankaltainen anatomia ihmisillä ja hevosilla on. Kuvien asettelun olisi kuitenkin voinut suunnitella uudestaan.

17. Dick kiipeää ylöspäin.

18. Ja lopuksi tämä.

Kuvat: Imgur
Lähde: Buzzfeed

Kolme lontoolaista nuorukaista ovat keksineet kondomin, joka vaihtaa väriä joutuessaan kosketuksiin sukupuolitaudin kanssa. 13-vuotias Muaz Nawaz ja 14-vuotiaat Daanyaal Ali ja Chirag Shah esittelivät keksintönsä TeenTech Awards -tapahtumassa, jossa S.T.EYE-nimeä kantava kondomi voitti pääpalkinnon terveyteen liittyvässä kategoriassa.

Kondomi tunnistaa kaikki yleisimmät sukupuolitaudit. Vihreä väri viestittää klamydiasta, keltainen herpeksestä, violetti kondyloomasta ja sininen kupasta. Toivottavasti tämä uutuuskondomi tullaan näkemään markkinoilla lähitulevaisuudessa.

 

Lähde

Lähde

Lähde: TeenTech Awards

Tuolinjalat naarmuttavat helposti lattiaa, ja siksi ne on hyvä suojata jollakin pehmeällä. Tyypillisin tapa on iskeä jalan pohjaan tarrapehmuste, mutta tässä on paljon suloisempi vaihtoehto.

Japanissa myydään hauskoja sukkia, jotka näyttävät kissantassuilta ja jotka on tarkoitus laittaa tuolinjalkoihin. Huonekalu näyttää siltä kuin sillä olisi ihan oikeasti jalat. Tosi suloisia!

Näitä ei harmi kyllä saa tilattua Suomeen, mutta käsistään näppärä tekee tämmöiset nopeasti. Idea on loistava ja tassut suloisia.

Lähde: Toyo Case / Tokyo Otaku Mode
Via Bored Panda

Moni vanhus kokee yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta. Tämä johtaa helposti masennukseen ja väsymiseen sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Moni lapsi taas ei välttämättä ymmärrä ikääntymistä, sillä omat vanhemmat eivät vielä harmaannu ja isovanhempiakin näkee harvoin.

Tähän pulmaan on keksitty erinomainen ja tärkeä ratkaisu. Seattlen vanhainkodin yhteyteen avattiin nimittäin päiväkoti, jotta lapset ja vanhukset voivat viettää aikaa yhdessä.

Tämä video kertoo tunnelmasta kaiken. Enempää sanoja ei tarvita.