Matt Diaz on vielä nuori mies, 22-vuotias. Mutta paljon on ehtinyt jo tapahtua. Vielä kuusi vuotta sitten hän nimittäin painoi 225 kg. Nyt enää 122 kg. Painonpudotus muutti kaiken, myös hänen ulkonäössään.

Matt toivoo ihmisten rakastavan kehoaan sellaisena kuin se on. Hän koki, ettei voi puhua tällaisesta aiheesta, jos ei itse kykene olemaan sinut oman kroppansa kanssa. Niinpä Matt päätti paljastaa julkisesti, miten laihtuminen muutti hänen kehoaan. Hetki on niin tunteellinen, ettei hän voinut välttyä kyyneliltä.

Facebook-sivullaan Matt kertoo saaneensa lahjoituksia iholeikkausta varten jo 50 000 dollaria eli noin 45 000 euroa.

Pentutehtaalta pelastetulla Coconut-koiralla on ollut rankka menneisyys. Se on asunut koko elämänsä pienessä ja likaisessa häkissä, jossa se ei ole saanut minkäänlaista rakastavaa huomiota. Kun Coconut pelastettiin, se oli pelokas ja paniikissa oleva koira, joka pelkäsi ihmisiä ja heidän kosketusta.

ASPCA on järjestö, joka auttaa laiminlyötyjä, hylättyjä tai muuten huonossa kunnossa olevia eläimiä. Järjestössä työskentelevä Kristen Collins oli mukana Coconutin kuntoutuksessa. Vaikka hän on tehnyt paljon töitä pelokkaiden koirien parissa, hän oli silti hieman epävarma, tulisiko Coconutista enää sopivaa perheenjäsentä kenellekään.

Koiralle opetettiin pikkuhiljaa, että myös hyviä ihmisiä on olemassa. Sille yritettiin näyttää, että järjestössä olevat ihmiset haluavat auttaa. Yksinkertaisilla asioilla, kuten antamalla ruokaa kädestä, koiran luottamus alkoi kasvaa.

Kuuden viikon kuntoutuksen jälkeen Coconutia ei ole tunnistaa samaksi koiraksi. On uskomatonta, kuinka pelokkaasta koirasta voi tulla niin lyhyessä ajassa rapsutuksia rakastava veijari. Järjestön ansiosta se oppi nauttimaan elämästä ja ihmisistä, sekä se sai loppuelämän kodin itselleen.

Tämä taide tekee tehtävänsä. Vaikka netti on nykyään täynnä kaikkea mahdollista eikä mikään tunnu yllättävän, nämä kuvat oikeasti pysäyttävät hetkeksi.

Espanjalaisen taiteilijan Luis Quilesin kuvitukset herättävät ehdottomasti keskustelua. Ne näyttävät nyky-yhteiskunnasta hieman erilaisen puolen. Katso vaikka itse.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Lähde: Gunsmithcat / Facebook

Via So Bad So Good

Luigi-koira ei ole koskaan ennen joutunut olemaan erossa omistajastaan. Nyt kuitenkin sekin hetki koitti, sillä omistajan oli lähdettävä työmatkalle toiseen maahan. Koira joutui olemaan 5 päivää erossa omistajastaan, mikä tuntui sille varmasti ikuisuudelta.

Nyt kuitenkin koiran pitkä odotus palkitaan, kun omistaja tulee takaisin kotiin. Koira ja sen hoitaja ovat vastassa omistajaa lentokentällä.

Netissä on paljon videoita, joissa huskyt keskustelevat kiivaasti vauvojen kanssa ja laulavat eri kappaleiden tahdissa. Videolla vauvan alkaessa itkemään, husky aloittaa ulvomisen, jonka seurauksena lapsi selvästi rauhoittuu. Pienen laulutuokion jälkeen lapsi on jälleen rauhallinen.