Sanonta porukassa tyhmyys tiivistyy pitää tällä videolla paikkansa. Pojat olivat ryhmässä saaneet idean rakentaa valtavan hyppyrin, josta heillä oli tarkoitus hyppiä polkupyörällä järveen. Nuorukaisilla oli mukanaan myös Gopro-kamera, jonka avulla temppu saatiin kuvattua hyvin videolle.

Tällaiset temput ovat kuitenkin vaarallisia, koska pyörä saattaa osua ihmiseen alastulossa.

Vine-videoiden ideana on tiivistää tilanteet lyhyelle pätkälle. Kyseisestä ilmiöstä on tullut erittäin suosittu ja todella moni ihminen käyttää kyseistä sovellusta päivittäin.

Tässä koosteessa näet hauskimpia vinejä, joita on tähän asti kuvattu. Mukana on vitsejä, onnettomuuksia ja noloja tilanteita!

Tällä hetkellä uskomattomassa nosteessa oleva Cheek julkaisi uuden musiikkivideonsa ”Timantit ovat ikuisia.” Artisti on tällä hetkellä Suomen suosituin muusikko ja tavoiteltu esiintyjä monessa paikassa.

Nyt pääset nauttimaan kyseisestä videosta ja kappaleesta, jonka on ohjannut Jere Hietala.

Voit ladata kappaleen tästä linkistä!

Davo eli Jukka Tapani Salmi on Kemijärveltä kotoisin oleva suomalainen rap-artisti. Davo on tehnyt Suomessa pitkää uraa ja hän on edelleen monen fanin suosiossa.

Edu Kehäkettunen, oikealta nimeltään Harri Juhani Hinkkanen on espoolainen rap-artisti ja radiotoimittaja. Aikaisemmin hänet tunnettiin nimillä Kehäkettu ja Harakiri.

Nyt Davo, Edu ja Lieminen yhdistivät voimansa ja tekivät ehkä kesän parhaan suomalaisen musiikkivideon. Olari Undergrounds Filmsin ohjaama video on saanut Youtubessa nopeasti yli 20 tuhatta katselukertaa.

Moni poika haluaa nuorena käydä salilla, jotta voisi tehdä vaikutuksen tyttöihin. Joskus lihaksien kasvattaminen menee kuitenkin överiksi.

Videolla nuori mies jännittää lihaksiaan liian kovaa ja pyörtyy tämän seurauksena. Kaverit luulivat aluksi miehen pilailevan, mutta tajusivat hänen pyörtyneen oikeasti.