18-vuotias Anna Mott on tanssinut balettia kolmevuotiaasta asti, ja hän rakastaa sitä edelleenkin yli kaiken. Mutta matkan varrella on tapahtunut paljon.

14-vuotiaana Anna alkoi saada sellaisia kipuja, ettei pystynyt enää kävelemään lavalta pois. Pian selvisi, että hänellä on aivokasvain. Se leikattiin onnistuneesti pois ja pitkän kuntoutuksen jälkeen Anna palasi lavalle, vaikka kasvain vei hänen näkönsä. Koskettava ensiesiintyminen sai yleisön herkistymään.

Älä heitä vanhaa villapaitaa pois, äläkä vanhoja tyynyjä. Niistä voi tehdä todella helposti koiralle oman mukavan ja söpön pedin. Tämä video näyttää tarkemmin, miten se tapahtuu.

Pääsääntöisesti homma menee niin, että ompelet villapaidan kaula-aukon umpeen, täytät paidan hihoineen päivineen vanhan tyynyn sisuksilla, käännät pulleat hihat yhteen ja ompelet ne kiinni toisiinsa. Sen jälkeen vielä pohja kiinni neulan ja langan avulla ja hauska peti on valmis.

11-vuotias Cinnamon-koira on iloinen veijari, joka ei pienestä hetkahda. Vastoinkäymisistä huolimatta koira jaksaa hymyillä päivästä toiseen.

Cinnamon sairastaa glaukoomaa eli silmänpainetautia, jonka vuoksi koira on menettänyt näkönsä lähes kokonaan toisesta silmästään. Cinnamonilla on myös vanhoille koirille yleinen Cushingin oireyhtymä, joka aiheuttaa muun muassa rajua lihomista ja alakuloisuutta. Oireyhtymä ei ole kuitenkaan saanut Cinnamonia alakuloiseksi, vaan koira jaksaa iloita jokaisesta päivästä täysillä.

Kun Hailey Fort oli 5-vuotias, hän näki kodittoman miehen Bremertonissa Washingtonissa. Hailey kysyi äidiltään Mirandalta, voiko hän auttaa miestä jotenkin, esimerkiksi ostamalle tälle leivän. Äiti vastasi kyllä.

Siitä kaikki alkoi. Nykyään 9-vuotias Hailey kasvattaa ruokaa kodittomille, kerää Amazonin verkkokaupassa  lahjoituksina hygeniatavaraa ja rakentaa pieniä koteja.

Hailey oli viisivuotias, kun hän päätti alkaa auttamaan kodittomia.

Hän rakentaa pieniä koteja, jonne pääsee turvaan sateelta ja tuulelta.

”Ei ole reilua, että kaikilla ei ole kattoa pään päällä.”

Hailey saa apua vanhemmiltaan, mutta tekee pääasiassa kaiken rakentamisen itse.

Yhden kodin rakentaminen maksaa noin 270 euroa.

Tässä 2,4 x 1,2 m kodissa on katto, ikkuna ja eristeellä suojatut seinät.

Haileylla on myös oma pieni puutarha.

Seuraavan vuoden aikana hänen tavoitteensa on kasvattaa 113 kg ruokaa, rakentaa 12 kotia ja toimittaa asunnottomille tuhansia hygeniatuotteita.

Lapsissa on tulevaisuus – ja se näyttää kauniilta.

Lähde: Facebook / Amazon / Gofundme

Via Abc News

Tässä loistava vinkki jokaiselle grillaajalle!

Ruoka tuppaa usein tarttumaan grillin pintaan kiinni, ja sitä saa sitten rapsutella voimalla irti pitkän tovin. Tämän kikan avulla ei tarvitse enää ryhtyä yhtä massiivisiin puhdistuspuuhiin. Et tarvitse muuta kuin perunan. Halkaise se ja hankaa perunalla kuumaa grillaustasoa. Ja ei muuta kuin ruoanlaittohommiin!

Tässä vielä jatko-osa videolle, jossa näkyy, miten perunan tärkkelys suojaa grilliä ja estää ruokaa jäämästä kiinni.